Η 30ετής καριέρα του Αμερικανού κωμικού ηθοποιού, σεναριογράφου, παραγωγού και μουσικού, θα αναγνωριστεί με ασημένιο αγαλματίδιο. Ο Άνταμ Σάντλερ Θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο, το 11ο που του απονέμεται σε τελετή των Kids’ Choice Awards, καθισμένος σε έναν γιγάντιο θρόνο στη σκηνή.

«Έζησα τόσες υπέροχες στιγμές σε αυτό το φανταστικό υπερθέαμα των βραβείων Kids’ Choice Awards και θα είμαι πάντα ενθουσιασμένος που συναναστρέφομαι με τα παιδιά!!!» είπε ο Άνταμ Σάντλερ σε δήλωσή του στο Variety. «Την αγάπη μου σε όλους!!!» τόνισε.

Με οικοδεσπότες τον Νέιτ Μπέρλεσον παρουσιαστή της εκπομπής CBS Mornings και την influencer Τσάρλι Ντ’ Αμέλιο η βραδιά απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου στο Λος Άντζελες, στο Microsoft Theater και θα μεταδοθεί από τα δίκτυα Nickelodeon, TeenNick, Nicktoons, το κανάλι Nick Jr., TVLand, CMT και MTV2 και από τον ιστότοπο Nick.com.

Στην τελετή απονομής τιμώνται τα σημαντικότερα επιτεύγματα της χρονιάς στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική, όπως ψηφίστηκαν από τους τηλεθεατές του τηλεοπτικού καναλιού με προγράμματα για παιδιά και όλη την οικογένεια.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook