Πρόκειται για την Grace Van Dien, που υποδύθηκε την Chrissy στον 4ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix και έγινε γνωστή και για τους ρόλους της ως Brooke Osmond στη σειρά Greenhouse Academy (2017), ως Katie Campbell στη σειρά The Village (2019) και για τη συμμετοχή της στην ταινία Charlie Says (2018).

Η Αμερικανίδα ηθοποιός του Stranger Things εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με το streaming. Διατηρεί ένα αρκετά ενεργό κανάλι στο Twitch με περίπου 300.000 followers., παίζοντας κυρίως Valorant και Fortnite. Σε πρόσφατο stream της αποκάλυψε ότι αποφάσισε να απορρίψει προτάσεις για ταινίες και σειρές και να εστιάσει περισσότερο στο κανάλι της στο Twitch. «Στα τελευταία project που δούλεψα δεν είχα τις καλύτερες εμπειρίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια η Grace Van Dien ανέφερε ότι ένας παραγωγός προσέλαβε μία γυναίκα και την έπεισε να της προτείνει να συμμετάσχει σε ομαδική σεξουαλική πράξη μαζί τους. Η ανάρμοστη αυτή πρόταση αναστάτωσε -όπως ήταν λογικό- την ηθοποιό και την έκανε να σκεφτεί πολύ σοβαρά εάν θέλει να συνεχίσει να εργάζεται ως ηθοποιός.

«Με το streaming, μπορώ να επιλέξω με ποιον θα κάνω παρέα, με ποιον θα μιλήσω κ.λπ.» πρόσθεσε η Grace Van Dien.

Το σχετικό απόσπασμα από το stream της έγινε viral στα social media, έχοντα συγκεντρώσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια views.

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook