Η οδός Καραϊσκάκη υπάγεται στις περιμετρικές οδούς όπου προβλέπονται αναπλάσεις στο πλαίσιο του παραπάνω έργου, όπως επίσης και σε άλλες περιμετρικές οδούς (Κριάρη, Κόρακα, Μυλωνογιάννη κτλ).

Υπενθυμίζεται ότι, σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση των οδών περιμετρικά της πλατείας 1866 προβλέπονται ενιαίο, ισόπεδο, πλακόστρωτο δάπεδο μεταξύ των πεζοδρομίων και των δρόμων, οι οποίοι μετατρέπονται σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας, με ανώτατο όριο τα 20 χιλ/ώρα.

Επίσης, στις 3 Απριλίου 2023, θα ξεκινήσουν οι εργασίες υπογειοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ στους παραπάνω δρόμους αλλά και οι εργασίες πεζοδρόμησης. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων και η ανάδοχος εταιρεία θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή όχληση στους πολίτες και στα καταστήματα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται επί του οδοστρώματος και μετά την περάτωση τους ο δρόμος θα δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις για παρεμπόδισης της κυκλοφορίας και κλεισίματος των συγκεκριμένων οδών.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι έχουν ξεκινήσει εργασίες που αφορούν στην υπογειοποίηση όλων των δικτύων ενώ αναμένονται και εκείνες που αφορούν στη ριζική αναβάθμιση του αποχετευτικού και υδρευτικού δικτύου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook