Την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Καλομοίρης άνοιξε όπως δήλωσε και ο ίδιος σε τοπική εφημερίδα, τον χορό των προσφυγών στη Χερσόνησο. Ο έμπειρος πορτιέρο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προσέφυγε στα αρμόδια όργανα της επίλυσης οικονομικών διαφορών προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλει η διοίκηση των ερυθρόλευκων. 
Ο 35χρονος τερματοφύλακας, από την περασμένη Τετάρτη, ενημέρωσε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τον προπονητή του Άγγελο Βαρδάκη πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά αν πρώτα δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν ενώ αρνήθηκε να συμμετάσχει ακόμη και στην προπόνηση. Απάντηση δεν ήρθε από πουθενά και έτσι διάλεξε τον δρόμο της δικαιοσύνης. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η υπόθεση με τον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου και νυν του Αετού Νίκου Χριστοφή να μπλέξει ακόμη περισσότερο την υπόθεση. 
Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, έγινε γνωστό πως έχει προσφύγει εδώ και αρκετό καιρό στα αρμόδια όργανα, με σκοπό να διεκδικήσει εκεί τα δεδουλευμένα του 
Πέρα βέβαια από τις προσφυγές, στην Χερσόνησο προσπαθούν να συγκεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι έστω και αν έχουν εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς από τον Κεραυνό Κερατέας οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook