Η Μαριάντα Πιερίδη, το πρωί της Δευτέρας (27/03) βρέθηκε καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχή της από το τραγούδι. «Δούλευα μέχρι 6 μηνών. Αρχικά δεν το είχαμε πει, με έβλεπε ο Αργυρός και με ρώταγε αν έχω κάνει κάτι. Δεν ήθελα να μαρτυρήσω ακόμα, στον 4ο το είπα. Είχα και δύο αποκολλήσεις» εξομολογήθηκε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Ξεκίνησα τη δουλειά αμέσως μετά τη γέννηση του γιου μου αλλά είχα μια πολύ τραυματική εμπειρία με μια κοπέλα που με βοηθούσε με το παιδί, έτσι κι εγώ και ο Δημήτρης αποφασίσαμε να χαλαλήσουμε λίγο χρονικό διάστημα να μεγαλώσει ο Νικόλας όπως πρέπει και έτσι πέρασαν χρόνια. Το μόνο που άλλαξε κάνοντας το παιδί είναι ότι άλλαξαν τα όριά μου, κοντύνανε πολύ, έβαζα τελεία νωρίτερα. Η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω. Παρόμοια πράγματα γίνονται με το θέατρο, είναι πιο σκληροί οι άνθρωποι. Μου έχουν συμβεί διάφορα που έβαζα στην άκρη για να έχουμε μια ωραία σεζόν. Σήμερα αν μου συνέβαιναν θα έφευγα. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου» τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν ξέρω τι θα πω αν το παιδί μου μου ζητήσει να γίνει τραγουδιστής. Δυστυχώς έχει πολύ καλή φωνή! Μου έχει τύχει επιχειρηματίας πολύ γνωστός, να είμαι στο γραφείο του για να μιλήσουμε χωρίς τον ατζέντη μου και βγάζει από το συρτάρι του ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Άλλο περίμενα και άλλο εμφανίστηκε και μου είπε “τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”. Είπα ευχαριστώ και έφυγα. Δέχτηκα πρόταση από τον Σταμάτη Γονίδη πριν από δύο μήνες αλλά δεν ένιωθα έτοιμη. Τώρα όπως είμαστε με τον Άρη στο J2US είμαι ευτυχισμένη» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook