Η Suzuki Hayabusa είναι το έμβλημα της απόλυτης ταχύτητας στον κόσμο των δύο τροχών καθώς για πολλά χρόνια το «Γεράκι» από το Hamamatsu διατηρούσε τον τίτλο της ταχύτερης μοτοσικλέτας παραγωγής στον κόσμο.

Ένα τέτοιο πανίσχυρο δίκυκλο μπορεί να το συναντήσει κανείς ανάμεσα στα οχήματα του στόλου της αστυνομίας η οποία πρόσφατα σε ανάρτηση στα social media υπενθύμισε ότι είναι έτοιμη να αναλάβει δράση.

Με τρομακτικές επιταχύνσεις και τελική ταχύτητα που ξεπερνάει κατά πολύ τα 300 χλμ./ώρα, η Hayabusa μπορεί να γίνει ο εφιάλτης των «κοντράκηδων» και όσων παρανόμων πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν από το νόμο.

Η Suzuki Hayabusa της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πρώτης γενιάς και για πολλούς ήταν η καλύτερη «Busa» που φτιάχτηκε ποτέ. Με τετρακύλινδρο κινητήρα 1.300 κ.εκ. και ιπποδύναμη που ξεπερνά τους 170 ίππους η μοτοσικλέτα παραμένει μια από τις ταχύτερες που κυκλοφορούν στους δρόμους. Η Suzuki το 2022 παρουσίασε την 3η γενιά του μοντέλου με ισχύς 190 ίππους και κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα που την κάνουν ακόμα πιο γρήγορη και ασφαλέστερη.

newsauto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook