Εντολή για σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου έδωσε αργά το μεσημέρι της Τρίτης ο εισαγγελέας, εκτιμώντας ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και την Ασφάλεια, προσπαθούσαν από το πρωί να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κ. Γκλέτσο, μακριά από τους συγκεντρωμένους και τους πολίτες της Στυλίδας.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο κ. Γκλέτσος παραδόθηκε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας.

Οδηγήθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Κυριαζόπουλου, συνοδεία του συνηγόρου του κ. Δούμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος «ξήλωσε» τις μπάρες των διοδίων στην Πελασγία.

Μιλώντας στον ΒΗΜA 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: «Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γκλέτσος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας, όταν τη Δευτέρα με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, δημιουργώντας παράπλευρο δρόμο, ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν.

Ωστόσο, οι μπάρες επανατοποθετήθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης νέα κινητοποίηση στην περιοχή.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook