Ο Πλατανιάς συνεχίζει απτόητος την πορεία του στο πρωτάθλημα της Football League αφού πέτυχε ακόμα έναν περιφανή θρίαμβο με 3-0 απέναντι στην Καλλονή.

Η χανιώτικη ομάδα μπορεί πλέον να θεωρείται ως πρωταθλήτρια χειμώνα αν και απομένει για αυτόν τον τιμητικό αλλά άτυπο τίτλο η επικύρωση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ονειρικά το παιχνίδι αφού μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μαραγκουδάκης κέρδισε πέναλτι από τον Σουλογάννη το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Μιρτσέτα.

\"\"

Στο ’32 έγινε το 2-0 μετά από ατομική ενέργεια του Νασλίδη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ιδανικό πλασέ ενώ την επιβλητική νίκη των γηπεδούχων «σφράγισε» στο 63 ο Μαραγκουδάκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι.

\"\"

Αρκετά απειλητική ήταν η ομάδα της Μυτιλήνης που πάντως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού για ακόμα ένα παιχνίδι Λαζαρίδη.

\"\"

\"\"
\"\"

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (69\’ Τσοντάκης), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Δέντσας, Γκονζάλες (78\’ Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (55\’ Μαραγκός), Δράμι, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης
ΚΑΛΛΟΝΗ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χατζόπουλος (53\’ Ταραχούλσκι), Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Ζουρούδης (73\’ Ντος Σάντος), Μανουσάκης, Λεοζίνιο (77\’ Σαμπάνης)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ταρανάς, Νικολαδός (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δέντσας – Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος, Σιλιγαρδάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook