Φωτογραφία Αρχείου Reuters

Ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στην Αλαμπάμα. Το σκηνικό της φρίκης εκτυλίχθηκε σε μία αίθουσα χορού, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων.

Πληροφορίες του Reuters αναφέρουν ότι από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έχασαν την ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και υπάρχουν τουλάχιστον 20 τραυματίες. Η ένοπλη επίθεση, για την οποία δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες, έγινε σε ένα πάρτι γενεθλίων στο Ντέντβιλ, σε μια μικρή αγροτική πόλη της Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Οι πυροβολισμοί στο Ντέντβιλ, περίπου 60 μίλια βορειοανατολικά του Μοντγκόμερι, σημειώθηκαν γύρω στις 22:34 (τοπική ώρα), σύμφωνα με τις Αρχές. Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, δεν υπάρχει ανακοίνωση για το τι οδήγησε στην ένοπλη επίθεση στην αίθουσα χορού, ούτε έχει γίνει γνωστό αν κάποιος ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στο πάρτι γενεθλίων υπήρχαν τουλάχιστον πενήντα άνθρωποι.

Το FBI, το Γραφείο των ΗΠΑ για το Αλκοόλ, τον Καπνό, τα Πυροβόλα Όπλα και τα Εκρηκτικά και το γραφείο του εισαγγελέα ανταποκρίθηκαν επίσης στο περιστατικό και συνδράμουν την έρευνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών για το περιστατικό.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

«Το βίαιο έγκλημα δεν έχει θέση στην πολιτεία μας και ενημερωνόμαστε στενά από τις αρχές επιβολής του νόμου καθώς προκύπτουν λεπτομέρειες», δήλωσε ο κυβερνήτης της Αλαμπάμα Κέι Άιβι σε δήλωση που αναρτήθηκε στα social media.

Με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook