Προμήθεια 10% από τις συνδρομές περιεχομένου μετά τους πρώτους 12 μήνες, θα λαμβάνει το Twitter του Έλον Μασκ, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να διαφοροποιήσει τις πηγές εσόδων της, σύμφωνα με το Reuters.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης Μασκ ανέφερε ότι οι χρήστες της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να προσφέρουν στους ακόλουθούς τους συνδρομές σε περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου κειμένου μεγάλης μορφής και βίντεο πολλών ωρών.

Aλλαγές

Ο Μασκ φέρνει αλλαγές στο Twitter για να ενισχύσει τα έσοδα αφού η πλατφόρμα είδε τις διαφημίσεις να μειώνονται πέρυσι, μετά την ξαγορά 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έκλεισε τον Οκτώβριο.

Πρόσθεσε όμως ότι οι δημιουργοί περιεχομένου δεν θα επιβαρυνθούν στην πραγματικότητα, καθώς οι προμήθειες στις πλατφόρμες iOS και Android θα μειωθούν στο 15% τον δεύτερο χρόνο από 30% τον πρώτο.

Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες χρηστών

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του Twitter είδαν τις γυμνές τους φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει στο Twitter Circles να εμφανίζονται παντού.

«Το Twitter Circles έχει πρόβλημα», έγραψε η συγγραφέας Abraham Josephine Riesman, η οποία ανακάλυψε ότι οι γυμνές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Twitter Circle είχαν διαρρεύσει. «Ανέβασα μια γυμνή φωτογραφία στα Circles και είδα ότι άρεσε σε κάποιον που δεν ακολουθώ».

Την καταγγελία ακολούθησαν κι άλλες με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας, και ειδικά του Twitter Circles, που προβάλλεται ως ένας ασφαλής, ελεγχόμενος χώρος όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις πιο προσωπικές τους σκέψεις – και φωτογραφίες – με μια πολύ επιλεγμένη ομάδα έμπιστων φίλων κι ακολούθων.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook