Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην διασταύρωση των οδών Κ. Μητσοτάκη και Δημητρακάκη, στην περιοχή των Δικαστηρίων στα Χανιά.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με ιδιαίτερη σφοδρότητα με αποτέλεσμα να υποστούν μεγάλες ζημιές, ενώ το ένα από αυτά από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης έπεσε πάνω σε τρίτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στην διασταύρωση των δρόμων.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε μια γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης στο ένα αυτοκίνητο και η οποία διακομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα τραύματά της δεν χαρακτηρίζονται ως σοβαρά.

Τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο στην συγκεκριμένη διασταύρωση η οποία από τους περίοικους χαρακτηρίζεται ως λίαν επικίνδυνη, ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Δυο γυναίκες τραυματισμένες σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Λίγο νωρίτερα, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες και ενώ κινείτο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Βρυσών εξετράπη της πορείας του και βγαίνοντας από οτν δρόμο προσέκρουσε σε δέντρο.

Με ασθενοφόρο η μια από τις δυο γυναίκες διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή της.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook