Στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στις 04/5/2023 υπέβαλε την παραίτησή του ο Γιάννης Κυριακάκης από τη θέση του Προέδρου και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ, στο πλαίσιο της πάγιας θέσης για περιοδική εναλλαγή στις θέσεις των αιρετών εκπροσώπων της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», παράταξης την οποία εκπροσώπησε.

Οι συνάδελφοι Λεωνίδου Χρήστος, Μάρακας Γιάννης, Παπαφράγκος Δημήτρης, Σπανουδάκης Αντώνης, Φιλίππου Δημήτρης και η συνάδελφος Τζαμπαζάκη Πόπη που ακολουθούσαν σε ψήφους, υπέβαλαν επίσης την παραίτηση τους. Τη θέση αναλαμβάνει ο συνάδελφος Σπυρόπουλος Νίκος.

Μετά την παραίτησή τους, τέθηκε αυτόματα θέμα ανασυγκρότησης του προεδρείου του ΔΣ για τις θέσεις του προέδρου, του γενικού γραμματέα, του αντιπροέδρου, του οργανωτικού γραμματέα και του ταμία.

Η πρόταση του προεδρείου για τη θέση του προέδρου ήταν ο Μπέλμπας Χρήστος ο οποίος εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία. Για τη θέση του γενικού γραμματέα ξαναέθεσε υποψηφιότητα ο Γιακουμάκης Μανώλης, ο οποίος εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία.

Για τη θέση του αντιπροέδρου ξαναέθεσε υποψηφιότητα ο Λιόντος Βασίλης, ο οποίος επανεξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία.

Για τη θέση του οργανωτικού γραμματέα δεν έθεσε κανείς υποψηφιότητα, ενώ για τη θέση του ταμία προτάθηκε από το προεδρείο ο Σπυρόπουλος Νίκος, που εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία.

Ως εκ τούτου, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπέλμπας Χρήστος

Γενικός Γραμματέας: Γιακουμάκης Μανώλης

Αντιπρόεδρος: Λιόντος Βασίλης

Ταμίας: Σπυρόπουλος Νίκος

Μέλη: Τσαμαντάκης Γιάννης, Φίλλης Γιώργος, Γαυγιωτάκη Μαρία

           

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook