Η μεγάλη μέρα έφτασε, με τον τελικό του Κυπέλλου Χανίων να είναι προγραμματισμένος για σήμερα, στο γήπεδο των Περιβολίων. Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη και Γρανίτης θα τεθούν αντιμέτωποι στις 19:00, θέλοντας να κατακτήσουν την κούπα μετά από μία «γεμάτη» σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας συμμετέχει στον τρίτο τελικό της ιστορίας του, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη σεζόν  επικρατώντας με 4-0 του Ηφαίστου στον τελικό, έχοντας τερματίσει φέτος στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 59 βαθμούς.

Από την άλλη ο Γρανίτης λαμβάνει μέρος στον πρώτο τελικό της ιστορίας του, θέλοντας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος να κάνει το νταμπλ, πριν μπει στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Με σύνθημα «Να κερδίσει ο καλύτερος», ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, ενώ αρκετός κόσμο πρόκειται να δώσει το παρών στο γήπεδο το απόγευμα.

Το Sportcaster.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο των Περιβολίων και θα σας μεταφέρει ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου τελικού.

Ο… δρόμος για τον τελικό

Ο τυπικά γηπεδούχος Απόλλωνας νίκησε τον Θησέα με 5-0 για την α΄ φάση της διοργάνωσης ενώ στην συνέχεια επικράτησε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας της ΑΠ Σούδας. Στην Γ’ φάση έφυγε με τη νίκη από τα Νεροκούρου με 3-0 κόντρα στον Ίκαρο, ενώ στον ημιτελικό νίκησε με 2-0 την ΑΕ Κυδωνίας στο Βαρύπετρο.

Ο φετινός πρωταθλητής Γρανίτης νίκησε με 3-0 την Ιωνία στην α’ φάση του Κυπέλλου, για να πάρει στην συνέχεια την πρόκριση με 3-0 επί του Κρητικού Αστέρα και με 1-0 επί του Πανακρωτηριακού. Στον ημιτελικό η ομάδα του Τάκη Διακάκη επικράτησε με 4-0 της Κ19 των Χανίων και… πέταξε για τον τελικό.

Χωρίς Παπαδόπουλο ο Απόλλων – Πλήρης ο Γρανίτης

Δίχως τον τραυματία Παπαδόπουλο πηγαίνει στον τελικό ο Απόλλωνας, με τον Αντώνη Συροκάκη να μην μπορεί να τον υπολογίζει. Πιο συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι με τον Μινώταυρο, καθώς υπέστη κάταγμα στον καρπό και θα μείνει εκτός, ενώ γνωστή είναι και η απουσία του Καρβούνη που έχει υποστεί ρήξη χιαστών από την αρχή της σεζόν.

Από την άλλη, ο Τάκης Διακάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή του Γρανίτη: Κορωνάκης, Τερεζάκης, Πατρικάκης, Η. Στεφανίδης, Κατσαρός, Κελάκης, Α. Κολομπάκης, Καστρινάκης, Παπακαστρίσιος, Μπεριάδης, Ρουσάκης, Νάστο, Μεγαλακάκης, Σ. Κολομπάκης, Σ. Στεφανίδης, Μποντούρι, Δρακάκης, Κοκάκης, Παπαδάκης, Αθανασιάδης.

Ο Γιαννουλάκης «σφυρίζει» το παιχνίδι

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Χρήστος Γιαννουλάκης, με βοηθούς την Μαρία Μπραουδάκη και τον Ιωσήφ Κολοκοτρώνη. 4ος διαιτητής θα είναι ο Γρηγόρης Χρυσός, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Μάνος Μαρνέζος.

Για φιλανθρωπικό σκοπό θα διατεθούν τα έσοδα

Η γενική είσοδος στον τελικό έχει οριστεί στα 5 ευρώ, και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook