Ένας Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας, μεγαλωμένος στα  Μυριοκέφαλα, αλλά και στα Σφακιά θα συμμετέχει στα επόμενα επεισόδια στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αlpha «Σάσμος».

Ο λόγος για τον επιχειρηματία που για περισσότερα από 30 χρόνια δραστηριοποιείται στον κλάδο της διαφήμισης, Νίκο Αγγελάκη. 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βαρης, Βουλας, Βουλιαγμενης, Βάρκιζας Νίκος Αγγελακης θα πρωτοστατήσει, σύμφωνα με πληροφοριες, στο καλωσόρισμα της επιστροφής του αστυνομικού Αντώνη Φραγκιαδάκη μετά τον τραυματισμό του, που παραλίγο να αποβεί μοιραίο για την ίδια του τη ζωή.

Ένα περιστατικό που …στενοχώρησε τους τηλεθεατές και μια εξέλιξη (της επιστροφής του αστυνομικού στη δράση) που σίγουρα δημιουργεί νέο ενδιαφέρον στη δημοφιλή σειρά.

Στο παραδοσιακό καλωσόρισμα των συγχωριανών του αστυνόμου Φραγκιαδάκη στο καφενείο του Παντελή Αγγελάκη ξεχωρίζουν οι Κρητικοι παραδοσιακοί μεζέδες δια χειρός Νίκου Αγγελάκη, ενώ τους τηλεθεατές θα ξεσηκώσει  ο σπουδαίος τραγουδιστής και Λυράρης Βασίλης Σκουλάς  πλαισιωμένος από νεαρούς οργανοπαίχτες και χορευτές από την Ένωση Κρητών Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook