Τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και τα τμήματά του τα οποία τον προηγούμενο χρόνο, κόντρα στα προβλήματα, κατάφεραν να φέρουν μεγάλες επιτυχίες βράβευσε η Αντιπεριφέρεια Χανίων στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (7/3), με την Αντιπεριφέρεια να βραβεύει τις ομάδες υδατοσφαίρισης, κολύμβησης, συγχρονισμένης κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, κανόε καγιάκ, ιστιοπλοΐας καθώς και το Τμήμα Ειδικής Άθλησης (Τ.Ε.Α.) που λειτουργεί ο Ν.Ο. Χανίων.
Όλοι οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές του Χανιώτικου Ομίλου παρέλαβαν τα βραβεία τους καταθέτοντας τη δέσμευση ότι και την περίοδο που είναι σε εξέλιξη θα πράξουν ό,τι καλύτερο μπορούν έτσι ώστε να φέρουν νέες επιτυχίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη βράβευση των τμημάτων, η Πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, κυρία Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, παρέλαβε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Ομίλου από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, με τη βράβευση να πραγματοποιεί ο δήμαρχος Πλατανιά, κ. Μαλανδράκης. Στη συνέχεια, η κυρία Πράπα-Μυλωνάκη απηύθυνε λόγο, αναφέροντας εν περιλήψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος ο Ν.Ο.Χ. και εκφράζοντας την ανάγκη το κολυμβητήριο Χανίων να μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα, κερδίζοντας το έντονο και διαρκές χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook