Ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Άσγκαρι φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Το διάσημο ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια πολυτελή τελετή τον περασμένο Ιούνιο, λέγεται ότι αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα, με το TMZ να υποστηρίζει ότι η ποπ σταρ, χτυπάει τον σύζυγό της.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε συχνούς καβγάδες, με αποτέλεσμα να απαιτείται αρκετά συχνά, η παρέμβαση της αστυνομίας. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν μάλιστα πως ο Άσγκαρι σπάνια μένει πλέον με τη Σπίαρς στο σπίτι. Οι εκπρόσωποι τόσο της Σπίαρς όσο και του Άσγκαρι, δεν έχουν ακόμη προβεί σε επίσημες δηλώσεις σχετικά με τα υποτιθέμενα προβλήματα.
spears-432423

Οι εξελίξεις αυτές ακολουθούν μία αινιγματική ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram από την περασμένη εβδομάδα, η οποία παρέπεμπε σε δυσκολίες στον γάμο της. Η ποπ σταρ μοιράστηκε ένα κείμενο που έγραφε: «Σε κάθε σχέση υπάρχει το άτομο που κοιμάται αμέσως και το άλλο άτομο που μένει ξύπνιο και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν αυτό».

Αν και παραμένει ασαφές γιατί η Σπίαρς επέλεξε να μοιραστεί το συγκεκριμένο απόσπασμα, προκύπτουν εικασίες σχετικά με την πιθανή σύνδεσή του με τον γάμο της.

Τους τελευταίους μήνες, έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες σχετικά με προβλήματα στη σχέση τους, με φωτογραφίες που εμφανίστηκαν τόσο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όσο και με τον Σαμ Άσγκαρι χωρίς τις βέρες τους. Ωστόσο, ένας συνεργάτης του ζευγαριού στο παρελθόν απέρριψε αυτές τις αναφορές, μιλώντας στην Daily Mail, διαβεβαιώνοντας ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους. Σύμφωνα με την πηγή, ο Άσγκαρι ήταν απασχολημένος με ένα project, ενώ η Μπρίτνεϊ απολάμβανε διακοπές με τον μάνατζέρ της, Cade Hudson.

Προσπαθώντας να αντικρούσει το αφήγημα περί συζυγικής αναταραχής, ο Άσγκαρι δημοσίευσε την Παρασκευή ένα απόσπασμα που δείχνει μια εκδρομή πεζοπορίας με τη σύζυγό του. Το βίντεο απαθανατίζει το ζευγάρι να χαμογελάει καθώς ποζάρει μπροστά στον ωκεανό. Ενώ αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως μια προσπάθεια να παρουσιάσουν ένα ενιαίο μέτωπο, η τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους παραμένει αβέβαιη.

Καθώς οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τις συνεχιζόμενες νομικές διαμάχες της Μπρίτνεϊ, που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Μαΐου, οι εικασίες γύρω από τον γάμο της στα ξένα μέσα, δεν έχουν τέλος. Το ντοκιμαντέρ σκοπεύει να ρίξει φως στις εμπειρίες και τους αγώνες της ποπ σταρ μέσα στη δημοσιότητα, γεγονός που μπορεί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και στον έγγαμο βίο της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook