Μια σπίθα χρειάστηκε για να ξεσπάσει η ένταση που φαίνεται ότι δεν έχει «σβήσει» όλο αυτόν το καιρό μεταξύ του κ. Ευτύχη Δαμιανάκη και της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, Χρυσούλας Χατζηδάκη.

Η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων είχε φτάσει στο θέμα της πρότασης μετατροπής και μετονομασίας των ειδικών τάξεων σχολικών μονάδων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων και του Δήμου Χανίων, όταν ξέσπασε μεγάλη λεκτική ένταση μεταξύ των δυο.

Η ένταση σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείτο από την εξέλιξη της συζήτησης. Ήταν περισσότερο από φανερό ότι επρόκειτο για κατάλοιπο του μεταξύ τους «διαζυγίου» που κάθε άλλο παρά βελούδινο ήταν όταν είχε προκύψει το θέμα της απομάκρυνσης της κας Χατζηδάκη από τη ΔΕΥΑΧ και εν συνεχεία από την παράταξή της. Την ώρα της έντασης μάλιστα, οι δυο τους αντάλλαξαν φαρμακερές ατάκες και μάλιστα σε πολύ υψηλούς τόνους και… ντεσιμπέλ με χέρια να χτυπάνε στα τραπέζια.

Χ. Χατζηδάκη: «Επιλεκτικά μας μαλώνετε»

Ε. Δαμιανάκη: «Καλά θα κάνετε να περιορίσετε τη γλώσσα σας»

Χ. Χατζηδάκη: «Τηρήστε τον ρόλο που έχετε»

Ε. Δαμιανάκης: «Τον τηρώ αν δεν σας αρέσει να μου κάνετε μομφή. Αρκετά μαζί σας, αρκετά!»

Χ.Χατζηδάκη: «Δεν το κατάλαβα το “αρκετά”. Ναι αρκετά, κύριε πρόεδρε που διαλύσατε μια ολόκληρη παράταξη!»

Ωστόσο, στο τέλος του δημοτικού συμβουλίου, τα πνεύματα έδειξαν να ηρεμούν αφού ο πρόεδρος του ΔΣ Ευτύχης Δαμιανάκης ζήτησε συγγνώμη, για τον τρόπο που μίλησε, από την κ. Χατζηδάκη και η τελευταία την έκανε αποδεκτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook