Παραπολιτικός Παραπολιτικός

Έχω μια δημοσκόπηση για τα Χανιά που βγάζει πρώτη την Βολουδάκη. Έχω και μία που βγάζει πρώτο τον Διγαλάκη. Έχω και μία που βγάζει πρώτο τον Κασελάκη. Η άλλη που έχω βγάζει τον Μαρκογιαννάκη. Μετά μου έδωσαν μία που βγάζει την Μπακογιάννη πρώτη. Και η τελευταία… βγάζει πρώτη την Ντερμανάκη.

Έχω όμως μερικές και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η μία βγάζει πρώτο τον Πολάκη και η άλλη τον Σταθάκη. Στις υπόλοιπες βγαίνουν όλοι πρώτοι.

Και στο ΠΑΣΟΚ βέβαια είναι όλοι πρώτοι, στο ΚΚΕ κλπ κλπ μην τα γράφω τώρα.

Θέλετε να σας πω τις δισταυρίες;; Να σας πω και για αυτές γιατί εγώ τις ξέρω πολύ καλά.
Όλοι συνεργάζονται με όλους και όλοι θα προτρέψουν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν και τους συνυποψηφίους τους. Για αυτό και όλοι θα βγουν πρώτοι.

Σε εθνικό επίπεδο τώρα, στο Μαξίμου δεν μπορούν να χωνέψουν ότι στην έδρα του Πρωθυπουργού θα χάσουν. Αλλά και στην Κουμουνδούρου είναι πολύ στεναχωρημένοι που θα χάσουν, ενώ στις προηγούμενες εκλογές ήταν η Κρήτη ροζ. Στην Χαριλάου Τρικούπη.. εκεί να δεις, δεν μπορούν να σκεφτούν την ήττα αφού η Κρήτη είναι το «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ.

Και βέβαια όλες μα όλες τις δημοσκοπήσεις και τις πληροφορίες, μου τις έχουν δώσει από το Μέγαρο Μαξίμου, την Κουμουνδούρου, την Χαριλάου Τρικούπη, τον Περισσό κλπ κλπ και βέβαια από το καφενείο. Το πιο σημαντικό όμως είναι το εξής: Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι μυστικές και δεν μπορώ να τις ανακοινώσω. Εννοείται βέβαια ότι δεν μπορώ να πω και ποιος μου έδωσε τις πληροφορίες αυτές, γιατί αυτό και αν είναι το μεγάλο μυστικό. Ίσως απλά να σας αποκαλύψω ότι μου τις έδωσε ο καφετζής.

Εγώ όμως τα γράφω, μετά από πολύ βαθιά ανάλυση και σκέψη… καφενείου. Μπας και επηρεάσω κάποιον από τους ψηφοφόρους, γιατί νομίζω ότι είναι «ζώα» και δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν και θα τους πω εγώ.

Τέλος και το μόνο σοβαρό και αληθινό από όλα τα παραπάνω: Ξέρω ότι δεν τρώτε κουτόχορτο και ότι θα πάτε να ψηφίσετε με βάση την κρίση σας και τίποτε άλλο. Αλλά να πάτε να ψηφίσετε, είναι η μόνη προτροπή που θα κάνω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook