Πέρα από τις βαθμολογικές απώλειες το ματς με τον Πανιώνιο με τον ΟΦΗ είχε και άλλες παράπλευρες απώλειες και μάλιστα πολύ σημαντικές καθώς από την μια ο Ταυλαρίδης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα λείψει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα , και από την άλλη τραυματίστηκε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

Η διάγνωση για τον Βεζυρίδη είναι θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και πλέον θεωρείται δεδομένο ότι θα χάσει το ματς με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο στο «Κλ. Βικελίδης» και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το καθοριστικό πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21 Μαρτίου.

Στο ματς με τον Άρη κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φίλλιπος Σαχσανίδης που έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τον Πανιώνιο παίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο και στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ξενοδόχοφ.

Στο Μάλεμε ο Σ. Κορωνάκης

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή έδωσε την ευκαιρία στον γενικό αρχηγό της κρητικής ομάδας Σήφη Κορωνάκη να βρεθεί στο γήπεδο του Μάλεμε και να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Πλατανιά με την Παναχαϊκή έχοντας στραμμένο το βλέμμα του κυρίως σε παίκτες της Χανιώτικης ομάδας που μπορούν να απασχολήσουν το καλοκαίρι τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook