Οι ηλιόλουστες μέρες είναι εδώ και ενώ μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, ονειρευόμαστε την ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα και νιώθουμε την ανάγκη σιγά σιγά να επενδύσουμε σε προϊόντα που θα αναδείξουν τα summer beauty looks μας. Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε ότι η πολύωρη έκθεση στον ήλιο είναι επιβλαβής, η καλύτερη λύση για να πετύχουμε το αγαπημένο μας sunkissed δέρμα και να αρχίσουμε από τώρα να φοράμε τα κοντά μας φορέματα και όχι μόνο, είναι μια: Ένα self tan προϊόν είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε κάτι: Είναι αλήθεια ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε το κατάλληλο προϊόν, δηλαδή αυτό που θα χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα και δεν θα αφήσει χρώμα στα ρούχα μας. Αυτό, τουλάχιστον, ίσχυε μέχρι να ανακαλύψουμε τις παρακάτω επιλογές; Τι λες; Είσαι έτοιμη να πάρεις μια γεύση από τη λίστα μας;

self tan

Aυτομαυρτικός ορός για σώμα και πρόσωπο , Tanpire, No Thinking, (διατίθεται στο nothinking.com και σε επιλεγμένα φαρμακεία).

Δίνει στο δέρμα μας φυσική λάμψη και θρέψη, ενώ παράλληλα το διατηρεί ενυδατωμένο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να το αναμείξουμε με τη κρέμα προσώπου ή του σώματός μας και στη συνέχεια να κάνουμε ομοιόμορφα την εφαρμογή σε καθαρό και  στεγνό δέρμα έως ότου απορροφηθεί. Μετά από 5 ώρες το sunkissed εφέ θα αρχίσει να γίνεται ορατό. Τέλος, δεν ξεχνάμε να καθαρίσουμε τα χέρια  μας με σαπούνι και νερό, αμέσως μετά τη χρήση.

self tan

Αυτομαυριστικό gel για το πρόσωπο, Dior Solar The Self-Tannig Gel, Dior.

Το Dior Solar The Self-Tanning Gel αναδεικνύει το δέρμα, χαρίζοντας φωτεινή και φυσική λάμψη. Προσφέροντας προοδευτικό αποτέλεσμα μαυρίσματος χωρίς ήλιο, χαρίζει σταδιακά ομοιόμορφο μαύρισμα. Το μυστικό για το επιθυμητό αποτέλεσμα βρίσκεται στην εφαρμογή και στη ποσότητα: Μία εφαρμογή προσφέρει ελαφριά, φυσική λάμψη. Δύο διαδοχικές εφαρμογές προσφέρουν στο δέρμα διακριτική ηλιόλουστη λάμψη. Τρεις διαδοχικές εφαρμογές προσφέρουν χρυσαφένιο μαύρισμα και τέσσερις διαδοχικές εφαρμογές αποκαλύπτουν εκτυφλωτική μπρονζέ λάμψη.  Τελευταίο και πολύ σημαντικό είναι ότι η εξαιρετικά ευχάριστη υφή του gel αναδεικνύει το δέρμα, χωρίς να αφήνει γραμμές.

self tan

Self Tanning Serum για πρόσωπο και σώμα, Aegean Bronze, Korres ( σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία).

Πρόκειται για ένα super ενυδατικό  serum, το οποίο χαρίζει λαμπερή και φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα που διαρκεί. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα και προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Πώς κάνουμε την εφαρμογή; Χρησιμοποιούμε τα γάντια που εσωκλείονται στη συσκευασία για να αποφύγουμε τυχόν χρωματισμό των χεριών, ενώ για να πετύχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόζουμε το προϊόν με κυκλικές ομοιόμορφες κινήσεις πάνω σε πρόσωπο και σώμα.

Σε περίπτωση που θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα πιο ήπιο, λαμπερό μαύρισμα, ανακατεύουμε το serum με την ενυδατική κρέμα προσώπου ή σώματος και εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας.

self tan

Self Tan Classic Bronzing Mousse, ST.Tropez.

Με περισσότερες από 10.000 κριτικές, αυτό το self tan φαίνεται πως έχει τρελάνει τις beauty addict. Συγκεκριμένα, η μους αυτομαυρίσματος ST.Tropez υπόσχεται μαυρισμένη επιδερμίδα σε όλο το σώμα, χωρίς ραβδώσεις και λεκέδες και προσαρμόζεται σε όλους τους τόνους δέρματος. Ένα ακόμα bonus; Η υπέροχη μυρωδιά του. Τέλος, η μη κολλώδης υφή του και η ενυδατική δράση με jojoba καθιστούν αυτό το προϊόν ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του.

Για την σωστή εφαρμογή ξεκινάμε κάνοντας απολέπιση στο σώμα μας δίνοντας έμφαση σε ακανόνιστες περιοχές όπως οι αγκώνες ή τα γόνατα, ενώ στη συνέχεια ενυδατώνουμε το δέρμα μας. Απλώνουμε  λίγη μους αυτομαυρίσματος στο γάντι που παρέχεται με το προϊόν και κάνουμε μασάζ στο δέρμα μας με κυκλικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook