Την πέμπτη του σερί ήττα γνώρισε ο ΑΟ Χανιά ο οποίος έχασε στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα με σκορ 2-0. Έτσι οι μπλε νιώθουν και πάλι την ανάσα Χερσονήσου και Πανηλειακού (νίκησαν χωρίς να αγωνιστούν) που πλησίασαν στο ένα βαθμό με τη μάχη της σωτηρίας να ανάβει για τα καλά.
 
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν δίκαια και  συνδύασαν την κατάκτηση των τριών βαθμών με καλή εμφάνιση, λόγος για τον οποίο έμειναν ικανοποιημένοι οι φίλοι αλλά και οι άνθρωποι της προσφυγικής ομάδας.
 
Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Χανίων, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, και παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του, υποχρεώθηκε τελικά σε ήττα.
 
Ο Απόλλωνας έκανε αισθητή την παρουσία του στην εστία του Καλογεράκη στο 9΄, όταν ο Κατράνας έκανε τη σέντρα και ο Βέρμπης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
 
Δύο λεπτά αργότερα ο Βέρμπης κατάφερε να ανοίξει το σκορ (1-0) με κεφαλιά, μετά από κεφαλιά πάσα του Τσιλιγκίρη.
 
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 18΄, με τον Μποχώνη, ο οποίος επιχείρησε σουτ με καλές προϋποθέσεις, αλλά ο Κόης αντέδρασε σωστά, αποκρούοντας την μπάλα. Στο 21΄, ο Βέρμπης έφτασε κοντά στο 2-0, όταν από θέση τετ α τετ, δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα ο Σεληνιωτάκης, έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ για να ακολουθήσουν δυο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους με τον Σουλελέ. Στο 32΄και στο 33΄, ο επιθετικός του Απόλλωνα , είχε δύο προσπάθειες, οι οποίες σταμάτησαν στα δοκάρια. Στην πρώτη περίπτωση, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με σουτ και στη δεύτερη στη συμβολή των δοκαριών με  κεφαλιά.
 
Στο 48΄τα Χανιά απείλησαν την εστία του Κόη, με τον Μποχώνη, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Η απάντηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Κωνσταντόπουλος έπιασε το ψηλοκρεμαστό σουτ, υποχρεώνοντας τον Καλογεράκη να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο εκ των πρωταγωνιστών του Απόλλωνα, Βέρμπης στο 54΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους Κρητικούς, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Α.Ο., Χανίων θα μπορούσαν πάντως να σκοράρουν σε δύο περιπτώσεις. Στο 88΄όταν το σουτ του Δρακάκη μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ και στο 90΄, όταν ο Μποχώνης από θέση τετ α τετ, νικήθηκε από τον Κόη, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κόης, Στρόμπουλος (84΄ Αρχοντούλης) , Κύργιας, Μπούμπας, Κωνσταντίνου, Θωμάς, Βέρμπης (86΄ Ρούσσης), Κατράνας, Σουλελές, Συρίγος, Τσιλιγκίρης (70΄ Ταχμαζίδης).
 
Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ: Καλογεράκης, Παπακαστρίσιος, Μποχώνης, Σεληνιωτάκης ( 70΄ Περράκης), Τσεσμελής, Μποτωνάκης, Τσάτσος, Αντωνόπουλος, Βουρβαχάκης (46΄ Κουλάκης), Ραπτάκης, Γωνιωτάκης (63΄λ.τρ Δρακάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook