Αν οι Βρετανοί νόμιζαν ότι η Πίπα Μίντλετον, αδερφή της Κέιτ, ήταν ό,τι πιο σκανδαλώδες διαθέτει η οικογένεια Μίντλετον, είχαν υπολογίσει χωρίς την Κατρίνα Ντάρλιγκ.

Πρόκειται για την 21χρονη μακρινή ξαδέρφη της Μίντλετον, από την πλευρά του παππού τους, η οποία το πρωί είναι υπάλληλος της τράπεζας και το βράδυ καλλιτέχνης του μπουρλέσκ ή πιο απλά… στριπτιτζού.

Το πιο διάσημο μάλιστα νούμερό της είναι το «God Save the Queen» – εμπνευσμένο από το τραγούδι των Sex Pistols – στο οποίο εμφανίζεται ντυμένη με βασιλικά ρούχα για να καταλήξει γυμνή με τα απόκρυφα σημεία της ζωγραφισμένα με κορώνες… Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, το παρουσίασε σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.

\"\"

«Όχι» σε πρίγκιπες

Η Κατρίνα μέχρι πρόσφατα δεν ήξερε ότι ήταν ξαδέρφη της Κάθριν, ενώ στην ερώτηση αν της αρέσει ο Γουίλιαμ ή ο Χάρι (που πιθανότατα θα έβρισκε πολύ ενδιαφέρουσα τη συγκεκριμένη συγγένεια της νύφης του) ξεκαθάρισε πως οι πρίγκιπες δεν είναι του τύπου της.

Πριν ασχοληθεί με το μπουρλέσκ και τις τράπεζες, είχε αρχίσει να σπουδάζει σχέδιο μόδας αλλά τα παράτησε για να κάνει διάφορες δουλειές, όπως πωλήτρια ή μακιγιέζ. Πάντως εμφανίζεται πολύ απρόθυμη να μιλήσει για τη δουλειά της στην τράπεζα αν και δήλωσε ότι οι προϊστάμενοι της ξέρουν τι κάνει το βράδυ και δεν τους νοιάζει.

\"\"


Eθνος

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook