Εκτός κινδύνου και εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται η 36χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε 14 φορές από τον σύντροφο της στο Ηράκλειο την Κυριακή. Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει με ότι δύναμη της είχε απομείνει και βγήκε από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση που έδωσε στις αρχές τίποτα δεν προμήνυε την άγρια επίθεση που δέχτηκε, απλώς όπως ανέφερε, βλέπανε ταινία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», η γυναίκα φέρεται να είπε πως «δεν είχε προηγηθεί κανένας απολύτως καυγάς με τον σύντροφο μου. Ήμασταν στο μπαλκόνι. Αντέδρασε ξαφνικά σαν να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να με χτυπά. Κατάφερα να διαφύγω. Βγήκα στο δρόμο. Δεν με ακολούθησε».

Την ίδια στιγμή εισαγγελέας και ανακρίτρια μετέβησαν στο ΠΑΓΝΗ το απόγευμα της Τρίτης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 36χρονος φρουρούμενος και του απήγγειλαν τις κατηγορίες.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης ανέφερε σε δηλώσεις του για την κατάσταση της υγείας της 36χρονης ότι «θα παραμείνει ορισμένες μέρες ακόμα στο νοσοκομείο. Πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη να εξέλθει του νοσοκομείου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook