Αρκετές ώρες μετά τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα βρέθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός αυτοκινήτου στην Ε.Ο. πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαβαλίων. Δίπλα του όλες αυτές τις ώρες βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του.

Το αυτοκίνητο είχε εκτραπεί της πορείας του, είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και είχε πέσει στο πρανές του δρόμου αφού πρώτα προσέκρουσε σε δέντρα. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια απεγκλωβισμού του νεκρού και της τραυματισμένης.

Μια μέρα μετά βρέθηκε νεκρός ο 76χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε δέντρο και κατέληξε στο πρανές του δρόμου. Δίπλατου όλες αυτές τις ώρες η σύζυγός του ζούσε ένα μαρτύριο, μη μπορώντας να αντιδράσει και να κινηθεί να ζητήσει βοήθεια.

Το ζευγάρι είχε πέσει σε ένα σημείο με το αυτοκίνητο που καλυπτόταν από τη φυσική βλάστηση και δεν μπορούσε κανείς απο το δρόμο να τους δει. Ένας περαστικός με μηχανάκι είδε τον "ουρανό" του αυτοκινήτου και σταμάτησε. Μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει κάλεσε σε βοήθεια.