Το είπαν και το έκαναν οι διοικούντες την Disney Cruise Line , θυγατρική της The Walt Disney Company και το πρωί της Κυριακής κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Disney Dream, προερχόμενο από την Σαντορίνη, με 3.376 επιβάτες.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2022 είχε καταπλεύσει στην Σούδα το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic, στο πλαίσιο δοκιμαστικής επίσκεψης και όπως είχε ανακοινωθεί τότε κατά την επίσκεψη στο πλοίο του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Χανίων Δημήτρη Βιριράκη , και του ναυτιλιακό πράκτορα Λυκούργου Χονδράκη, σκοπός της Disney είναι η ένταξη των Χανίων στο πρόγραμμα της εταιρείας.

Μάλιστα για το 2023 είχαν ανακοινωθεί επτά αφίξεις με το κρουαζιερόπλοιο Disney Dream, η πρώτη εκ των οποίων έγινε σήμερα το πρωί.

Πρόκειται, ουσιαστικά για «θεματικά» κρουαζιερόπλοια που είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά και εφήβους, αλλά και για μεγαλύτερους που αγαπούν τους ήρωες του Disney και τις ιστορίες τους.

Στο μεταξύ από νωρίς το πρωί, έξω από το ενετικό λιμάνι των Χανίων «έδεσε» και το κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest με τους 577 επιβάτες να αποβιβάζονται με σκάφη στο παλιό λιμάνι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook