Ο Γιάννης Ταουσιάνης παρέταξε τα Χανιά στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ με τον Καλογεράκη κάτω από τα δοκάρια, και τους Ιμεραλιλάι, Μπάτζιο, Σέχου, Ρότσα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Λεμονής, Τσέλιος και Μπουρσέλης, με τους Κόλα και Μανουσάκη στα «φτερά» της επίθεσης και τον Μάναλη στην κορυφή.

Πριν την σέντρα του αγώνα – γιορτή στα Περιβόλια βραβεύτηκε από την ΕΠΣΧ ο διαιτητής της αναμέτρησης, Νίκος Γεωργόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο Γεωργόπουλος βρισκόταν για 6 χρόνια στα Χανιά, ως φοιτητής, και είχε διατελέσει διαιτητής της Ένωσης της πόλης. Πλέον βρίσκεται στον Σύνδεσμο Αρκαδίας. Επίσης, πριν την έναρξη βραβεύτηκαν ΑΝΕΚ Lines και ΣΑΜΑΡΙΑ ως οι μεγάλοι χορηγοί της ΠΑΕ Χανιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ όμορφο κλίμα, καθώς έδωσαν το παρόν τόσο φίλοι των Χανίων, όσο και του Ολυμπιακού, χειροκροτώντας και φωνάζοντας για τις δύο ομάδες.

Τα Χανιά μπήκαν με διάθεση να πιέσουν και να ψάξουν ένα γκολ στο ξεκίνημα, με τον Μάναλη να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά στο 6’ και την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στουρνάρα. Στο 21’ όμως ο Μάναλης βρήκε στόχο, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ και τις κεφαλιές των Μανουσάκη και Κόλα η μπάλα κατέληξε στον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος έκανε το 1-0.

Στο 35’ ο Κόλα έκανε μία ωραία προσωπική ενέργεια αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ τα Χανιά είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόλα δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του, και στο δεύτερο λεπτό, ο Μανουσάκης έκανε ένα αδύναμο πλασέ, με τον Στουρνάρα να μπλοκάρει.

Στην «επανάληψη» οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, αφού βρήκαν γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης με τον Σουρλή να κάνει το 1-1 με κοντινό πλασέ στο 47’. Παρόλα αυτά τα Χανιά συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις καλύτερες ευκαιρίες, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο 63’ με το γκολ του Μανουσάκη.

Ένα λεπτό μετά το γκολ, στο παιχνίδι πέρασε ο Μπουτσάκης στη θέση του Μπουρσέλη. Ο Μπουτσάκης δεν άργησε να μπει στο… κλίμα του αγώνα αφού μέσα σε πέντε λεπτά και συγκεκριμένα στο 69’ «έγραψε» το 3-1 με ωραίο πλασέ στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Ρότσα.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν, αφού στο 88’ ο Μαρτσάκης πέτυχε αυτογκόλ στην προσπάθειά του να διώξει, όμως τον τελευταίο… λόγο είχε ο Ρότσα, που πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 4-2!

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το φινάλε του αγώνα υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να εμπλέκεται σε κάποια στιγμή, όμως τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα.

Το Sportcaster.gr σας μετέφερε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Χανιά – Ολυμπιακός Β’ 4-2

Αγωνιστική: 30ή
Σκόρερ: 21′ Μάναλης, 63′ Μανουσάκης, 69′ Μπουρσέλης, 90+2′ Ρότσα / 47′ Σουρλής, 88′ αυτ. Μαρτσάκης
Διαιτητής: Νίκος Γεωργόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Ισσά (Αθηνών), Ζήρδας (Δράμας) 4ος: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Συνθέσεις:

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (77’ Μαρτσάκης), Ρότσα, Μπάτζιος, Σέχου, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης (64’ Μπουτσάκης), Κόλα (84’ Ζέκχοφ), Μανουσάκης, Μάναλης (77’ Ιατρούδης)

Ολυμπιακός Β’ (Αριελ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα (46’ Τσέλιος), Κωστή, Σαπουντζής, Σουρλής (84’ Σταυρόπουλος), Καράκουτης (71’ Μαρίνος), Πινακάς (46’ Παπακανέλλος)

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook