Η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, θα διαχειριστεί σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας οικονομικής επιτροπής του πόρους που θα εκταμιεύσει η Αιρετή Περιφέρειας Κρήτης.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ψηφοφορίας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου η πρόταση για την Παγκρήτια Τράπεζα απέσπασε 42 ψήψους και 2 λευκά.

Από το πρωί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Τράπεζας Πειραιώς, που είχε ενδιαφερθεί, κατέθεσαν σχετικό υπόμνημα αλλά η πρότασή τους δεν τελεσφόρησε.

Ένταση και αποχωρήσεις

Στο μεταξύ η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ξεκίνησε με ένταση το πρωί καθώς ο επικεφαλής της παράταξης της Αριστεράς κ. Σεραφείμ Ρίζος ζήτησε να συζητηθεί στο Συμβούλιο εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα των μεταναστών της οδού Πατησίων.

Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και ο Σεφαφείμ Ρίζος μαζί με τον  επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας, Γιώργο Σταθάκη, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

Παρόν και στη συνεδρίαση ο κ. Σκανδαλίδης

Τέλος στις 11:25 το πρωί προσήλθε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκανδαλίδης για να ενημερώσει τα μέλη του Συμβουλίου για θέματα αρμοδιότητάς του για την Κρήτη.

Ο κ. Σκανδαλίδης κατά την τοποθέτησή του, ζήτησε την σύγκλιση μιας ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, για να συζητηθεί ενδελεχώς το περίφημο \”καλάθι\” των Αγροτικών Προϊόντων της Κρήτης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook