Η ομάδα \”Λούφα και Παραλλαγή\” κατάφερε να λύσει πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες ομάδες και τους 20 γρίφους και ανακηρύχτηκε έτσι νικήτρια ομάδα του 9ου Κυνηγιού του Θησαυρού.

Η νίκη της ομάδας έγινε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς ενώ βρίσκονταν πίσω κατάφερε να περάσει γρήγορα από το 18ο στον 20ο και τελευταίο γρίφο.

Συγκεκριμένα, ενώ οι ομάδες \”Καστρινοί πειρατές\” και \”Εγώ για ψωμί; Εγώ για νερό;\” πήραν πρώτοι κι επεξεργάζονταν τον 20ο και τελευταίο γρίφο, η ομάδα \”Λούφα και Παραλλαγή\” τα έδωσε όλα πριν … τη γραμμή του τερματισμού, κατάφερε να προπορευτεί κι ενώ βρισκόταν στον 18ο γρίφο, τον έλυσε, πέρασε στον επόμενο, πήρε τον 20ο και στέφθηκε….νικήτρια!

Το 9ο Κυνήγι Θησαυρού, κατά κοινή ομολογία, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ενώ ο καιρός ήταν βροχερός αρκετοί Ηρακλειώτες βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας και σε κοντινές περιοχές για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των \”κυνηγών\”.

Η νικήτρια ομάδα \”Λούφα και Παραλλαγή\” πανηγύρισε μπροστά από το Δημαρχείο τη νίκη της ενώ θα ξεκινήσει άμεσα την προετοιμασία για την επόμενη χρονιά, καθώς θα είναι υπεύθυνη για την επόμενη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook