Ο Δήμος Χανίων, μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας, ενημερώνει τους πολίτες ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού-πλυσίματος με το πλυστικό όχημα υψηλής πίεσης, που διαθέτει η υπηρεσία του Δήμου, στις παρακάτω οδούς, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα (οι ώρες είναι ενδεικτικές):

  • Την Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρα 04:00 έως 07:00 έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης στην οδό Καραϊσκάκη από τη συμβολή με την οδό Υψηλαντών έως τη συμβολή με την οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη. Στην οδό Κόρακα από τη συμβολή με την οδό Καραϊσκάκη έως τη συμβολή με την πλατεία 1866.  Επίσης στην οδό Κριάρη από τη συμβολή με την πλατεία 1866 έως τη συμβολή με την οδό Καραϊσκάκη.
  • Την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 04:00 έως 07:00 έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης στην οδό Μυλωνογιάννη από τη συμβολή με την οδό Σκαλίδη έως τη συμβολή με την οδό Μάνου Κατράκη. 
  • Την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 07:00 έως 11:00 έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης με το πιεστικό μηχάνημα στην Πλατεία Περιβολίων. 
  • Την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 04:00 έως 07:00 έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης στην οδό Μαρκ. Μπότσαρη από τη συμβολή με την οδό Αποκορώνου έως τη συμβολή με την οδό Κισσάμου. 
  • Την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 07:00 έως 11:00 έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης με το πιεστικό μηχάνημα στην Πλατεία Μουρνιών. 
  • Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 04:00 έως 07:00 έχει προγραμματιστεί πλύση με νερό υψηλής πίεσης στην οδό Θερίσου από τη συμβολή με την οδό Αν. Γογονή έως τη συμβολή με την οδό Εφ. Πολεμιστών. Επίσης στην οδό Παρ. Κελαϊδή από τη συμβολή με την οδό Εφ. Πολεμιστών έως τη συμβολή με την οδό Σκαλίδη. 

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς και τους πεζούς κατά τη διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook