Η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ, πιστή στην πολιτική της να στηρίζει την τοπική κοινωνία, προχώρησε στην χορηγία ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή προς το εργαστήρι Στροβιλομηχανών και Ρευστοδυναμικής, του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της απέναντι στο προσωπικό του Πολυτεχνείου αλλά και να τιμήσει την συνεργασία που έχουν συνάψει.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΜΟΒΙΑΚ αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά η εταιρεία μας προχώρησε σε χορηγία ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή προς το εργαστήρι Στροβιλομηχανών και Ρευστοδυναμικής, του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στον Διευθυντή του εργαστηρίου, κ. Ιωάννη Νικολό, από τα παιδιά του Προέδρου του Ομίλου, Εμμανουήλ και Ειρήνη Σβουράκη.

Με αυτήν τη δωρεά, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλο το προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης για τη συνεισφορά και την αφοσίωσή τους στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης και της έρευνας. Η συνεργασία μας το Πολυτεχνείο Κρήτης αποτελούσε ανέκαθεν έναν πολύτιμο δεσμό και είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook