Αθώος λόγω αμφιβολιών κηρύχτηκε ένας 62χρονος Ρεθυμνιώτης το πρωί της Πέμπτης ύστερα από απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο 62χρονος αντιμετώπιζε κατηγορίες ότι αποτύπωσε φωτογραφικά μια νεαρή κοπέλα 19 ετών το 2021 σε προσωπικές στιγμές αλλά και ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα είχε κανονίσει μια φωτογράφιση με τον 62χρονο Ρεθυμνιώτη ο οποίος είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης σύμφωνα με όσα κατέθεσε η νεαρή κοπέλα η οποία είναι αθλήτρια τραβήχτηκαν και κάποιες λήψεις σε πιο προσωπικές στιγμές.

Τις φωτογραφίες αυτές όπως κατέθεσε στην απολογία του ο 62χρονος μετά την φωτογράφιση τις είχες σβήσει άμεσα από τον υπολογιστή αλλά δεν είχε προλάβει να τις σβήσει από την φωτογραφική μηχανή, την οποία όμως όπως ισχυρίστηκε παρέδωσε στις αρχές.

Η νεαρή κοπέλα ωστόσο αποφάσισε να προχωρήσει στην καταγγελία του φωτογράφου και έτσι οι αρχές τον συνέλαβαν.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά την φωτογράφιση ο 62χρονος δέχτηκε επίθεση από φίλο της κοπέλας ο οποίος τον ξυλοκόπησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 62χρονος κατά την απολογία του τόνισε ότι η ζωή του καθώς και της οικογένειας του έχει πληγεί βαρύτατα από όλη αυτή την ιστορία.

Ο 62χρονος αθωώθηκε και για τις δύο κατηγορίες ενώ και η 19χρονη απέσυρε τις καταγγελίες λέγοντας πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook