Η Μαρία Σάκκαρη αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Wimbledon για αγώνες τένις. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο sdna.gr και τη Βίκυ Γεωργάτου και μίλησε για τον σύντροφό της και γιο του Έλληνα πρωθυπουργού με τα πιο τρυφερά λόγια.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες των εκλογών ήταν αυτή με τον Κωνσταντίνο (Μητσοτάκη) να κλαίει έχοντας στην αγκαλιά του τις αδερφές και τη μητέρα του. Εσύ πώς ένιωσες όταν την είδες;

Δυστυχώς δεν ήμουν στην Ελλάδα στις εκλογές. Ήταν πολύ συγκινητικό διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου – τώρα που σκέφτομαι αυτή τη φωτογραφία θέλω να κλάψω – αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Και μου στέκονται σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου αγώνα, γενικά είναι πάρα πολύ κοντά μου.

Ξέρω και πόσο έχουν παλέψει οικογενειακά όλοι μαζί και πόσο ωραίο είναι ότι βγήκε αυτό προς τα έξω και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι εκεί, ένιωθα τελείως FOMO (Fear of Missing Out), τελείως… στην απέξω που δεν μπορούσα να είμαι εκεί! Χάρηκα, όμως, πολύ με το αποτέλεσμα και κυρίως για εκείνον και την οικογένειά του.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook