Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάρτι στη βίλα στη Μύκονο γινόταν κι ευρεία διακίνηση διάφορων ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, στην εξίσωση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Megs μπαίνει και γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος συγκεκριμένος 35χρονος είναι δημοτικός σύμβουλος στην Μύκονο.

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το MEGA από το πάρτι στην πολυτελέστατη βίλα, φαίνεται ότι υπήρχαν παραπάνω από 200 καλεσμένοι.

Στην καταγγελία που έγινε στην αστυνομία αναφέρθηκε ότι εκτός από την ηχορύπανση, μπορεί να γίνεται και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι, δύο αστυνομικοί με πολιτικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και πήγαν στο πάρτι. Στο εσωτερικό του πολυτελούς σπιτιού διέμειναν για πάνω από 50 λεπτά, όπου διαπίστωσαν ότι πέρα από την δυνατή μουσική γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν έφθασε η αστυνομία στην βίλα, οι υπεύθυνοι του οικήματος προσπάθησαν να χαμηλώσουν την μουσική, αλλά πια ήταν αργά.

Ως υπεύθυνος παρουσιάστηκε ο 35χρονος γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ και δημοτικός σύμβουλος στο νησί της Μυκόνου ο οποίος συνελήφθη.

Βρέθηκαν μεθαμφεταμίνες, κάνναβη και συνελήφθησαν ακόμα 3 άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και μία γυναίκα που φαίνεται να διατηρεί δεσμό με τον αδερφό του 35χρονου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook