Και ενώ την Πέμπτη το πρωί συζητιόταν στο συμβούλιο της Κoινότητας Χανίων η “αισθητική αναβάθμιση και αστυνόμευση της πλατείας Σπλάντζιας καθώς επίσης και άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για την απαγόρευση διέλευσης των οχημάτων μέσα από την πλατεία”, έξω από την συγκεκριμένη αίθουσα του δημαρχείου διαμαρτύρονταν κάτοικοι για τις πρόσφατες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Χανίων που αλλοιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, οι μόνιμοι κάτοικοι της πλατείας της Σπλάντζιας διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους, καθώς, όπως τονίζουν, δεν μπορούν να πλησιάσουν τα σπίτια τους, αφού δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για τα αυτοκίνητά τους, τη στιγμή που πολλοί είναι ανήμποροι, άλλοι έχουν κινητικά προβλήματα κτλ. “Επιτέλους το πρόβλημα πρέπει να λυθεί. Το πρόβλημα δεν λύνεται, εν μια νυκτί, κλείνοντας την πλατεία και προσπαθώντας πρώτα να κλείσουμε την πλατεία και μετά να βρούμε λύσεις. Εμείς θέλουμε το αυτονόητο. Σεβασμό στον τόπο που μένουμε και σεβασμό στις οικογένειές μας και σε εμάς τους ίδιους”, λένε κάτοικοι της περιοχής.

Επισημαίνουν δε ότι, “πρέπει να βρεθούν θέσεις στάθμευσης για τους κατοίκους που να είναι διασφαλισμένες και εξασφαλισμένες”.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι τονίζουν ότι αν δεν υπάρχει σεβασμός στους ίδιους τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης, αυτή θα ερημώσει και θα επωφεληθούν κάποιοι άλλοι.

Δείτε τι δήλωσε κάτοικος της περιοχής της Σπλάντζιας για την κατάσταση που επικρατεί:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook