Την απόφασή της να αποχωρήσει από το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε μέσα στην νύχτα η πρώην βουλευτής Σοφία Σακοράφα με μία ανάρτηση στο Twitter. Είχε προηγηθεί πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη να διαγραφεί. 

Συγκεκριμένα, η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσε στις 2:29 τα ξημερώματα της Δευτέρας, μέσω Twitter, την απόφασή της να φύγει από το ΜέΡΑ25 αφήνοντας αιχμές κατά του κόμματός του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς όπως λέει δεν ενημερώθηκε ποτέ για την «επικείμενη» διαγραφή της.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της πως υπάρχει στην ιστοσελίδα του κόμματος πρόταση για τη διαγραφή της, ωστόσο κανείς δεν της ανέφερε κάτι παρά το γεγονός ότι η πρώην βουλευτής βρισκόταν στην πολύωρη συνεδρίαση της ΚΕ Επιτροπής του κόμματος την Κυριακή.

Στην ανάρτησή της παραθέτει το άρθρο με την πρόταση για τη διαγραφή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του».

Τέλος, η ίδια γνωστοποιεί την πρότασή της να αποχωρήσει: «Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Σακοράφα:

«Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο «Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή : Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25.»

Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ.

Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του.

Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”.

Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook