Η λύση του ξενοδοχείου επανέρχεται στον Εργοτέλη εν όψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας θα έχει «εσώκλειστους» τους παίκτες σε ξενοδοχείο από την Τετάρτη προκειμένου να υπάρξει η απόλυτη συγκέντρωση για τον μεγάλο τελικό με την ομάδα του Περιστερίου.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα και στην δεύτερη περίπτωση αυτό επέδρασε θετικά στην κρητική ομάδα που πήρε τη νίκη κόντρα στους «Φαίακες».

Πάντως στον Εργοτέλη γίνεται και μια μεγάλη κινητοποίηση έτσι ώστε το Παγκρήτιο Στάδιο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο ματς της Κυριακής και για αυτό έχει δωθεί ένας σημαντικός αριθμός εισιτηρίων σε αθλητικούς φορείς και σωματεία όλης της Κρήτης.

Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφόρησαν σήμερα και η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ για όλες τις θύρες με την είσοδο για τις γυναίκες και τα παιδιά να είναι δωρεάν εκτός από την θύρα 1.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά, έπειτα από το ρεπό της Τρίτης οι παίκτες του Εργοτέλη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη το πρωί με προπόνηση που έχει ορισθεί στις 11 το πρωί. Τα προβλήματα και σε αυτή την αναμέτρηση είναι πολλά, καθώς τρία βασικά στελέχη θα είναι εκτός λόγο τιμωρίας. Οι Σίλβα Ζούνιορ, Σαρρής και Ολίσε δεν θα είναι στη διάθεση του Καραγεωργίου, ο οποίος ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Φραγκουλάκης ο οποίος δεν αγωνίσθηκε λόγω τιμωρίας στα Γιάννενα και δίνει τουλάχιστον μια ποιοτική λύση στη διάθεση του προπονητή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook