Τον ασκό του Αιόλου έχει ανοίξει στο νοσοκομείο Ιεράπετρας η μετακίνηση μαίας απο το Μαιευτικό τμήμα στη Διοικητική Υπηρεσία, καθώς σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου, η συγκεκριμένη είναι συγγενής του κ. Μαστοράκη, πρώην Δημάρχου Ιεράπετρας και Ευρωβουλευτή. Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για προκλητική μετακίνηση, ρουσφετολογικού χαρακτήρα η οποία αποδυναμώνει το μαιευτικό τμήμα.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση:

«Την αγανάκτηση των εργαζομένων του νοσοκομείου μας προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο αναπληρωτής Διοικητής κος Μαρκόπουλος με την απροκάλυπτη ρουσφετολογική μετακίνηση και «απασχόληση» της μαίας και νύφης του κου Μαστοράκη (τέως Ευρωβουλευτή) σε διοικητική θέση, αποδυναμώνοντας το μαιευτικό τμήμα από τη μία, προκαλώντας από την άλλη την οργή των υπαλλήλων που έχουν πολύ περισσότερα χρόνια υπηρεσίας και περισσότερα προβλήματα.

Κύριε Μαρκόπουλε, το να απασχολείται άτομο με 4 χρόνια υπηρεσίας (εκ των οποίων τα δύο με άδεια) είναι αν μη τι άλλο, προκλητικό, άνομο, άδικο προς τους άλλους και απαράδεκτο.
Βάση του δημοσ/κού κώδικα υπάρχει συγκεκριμένη νομική διαδικασία για μετακινήσεις προσωπικού, που στην περίπτωση μας δεν έχει τηρηθεί.

Βάση του δημοσ/κού κώδικα δεν υπάρχει πουθενά η έννοια της «απασχόλησης» σε άλλο κλάδο και σε άλλα καθήκοντα.

Εξηγήστε μας τι εννοείτε…;

Γιατί παρακάμψετε Διευθύντρια και Προϊσταμένη του τμήματος που ανήκει η εν λόγω υπάλληλος; Και επιτέλους ο ίδιος είπατε στις 23/3/12 στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου ότι δεν θα αποδυναμώσετε άλλο τη νοσηλευτική υπηρεσία, αποφασίστε επιτέλους τι θα κάνετε. Είναι η τελευταία σας διευκόλυνση πριν παραιτηθείτε;\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook