Σοκ έχει προκαλέσει στον Εύοσμο η ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης σε 37χρονο Αλβανό την ώρα που επέστρεφε στην πολυκατοικία στην οποία έμενε, στην οδό Βιζυηνού.

Ήταν 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν ο 37χρονος επέστρεφε μόνος στο σπίτι του. Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε προς την είσοδο της πολυκατοικίας χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί τον περίμεναν οι εκτελεστές του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι εκτελεστές πυροβόλησαν αρκετές φορές, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τέσσερις κάλυκες πυροβόλου όπλου και δύο βολίδες.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα περαστικού για τους πυροβολισμούς, βρήκαν τον 37χρονο αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποί μετέφερε τον Αλβανό στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Κατά πληροφορίες ο 35χρονος έφερε τουλάχιστον πέντε τραύματα από τις σφαίρες των εκτελεστών.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το thestival.gr αποδίδουν το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων μπράβων που «πουλάνε προστασία» σε νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Την έρευνα για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον Εύοσμο ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook