Ένα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Αξό Μυλοποτάμου, ξημερώματα Δευτέρας, το οποίο έστειλε δύο άνδρες στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη 01:00 το βράδυ, ένας άνδρας, άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μετέβη σε καφενείο του χωριού και τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο τους δύο άνδρες που εργάζονταν στο χώρο, τον 50χρονο ιδιοκτήτη και τον 56χρονο υπάλληλο.

Οι άνδρες διεκομίσθησαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και στην συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου ο 50χρονος με σοβαρά τραύματα χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο δράστης για την ώρα διαφεύγει της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια του επεισοδίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον χώρο του καφενείου βρέθηκαν πέντε κάλυκες και τρια βλήματα.

Το επικρατέστερο σενάριο, θέλει τον δράστη να είχε “διαφορές” με τον 50χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου και να επέλεξε να τις “λύσει” με το όπλο. Η εμπλοκή του εργαζόμενου και ο τραυματισμός του, πάντως, φαίνεται πως έγινε περισσότερο κατά λάθος παρά στοχευμένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook