Ο Δήμος Καντάνου Σελίνου προωθεί την συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου προκειμένου να αξιοποιηθεί για την βελτίωση του κυκλοφοριακού στην Παλαιόχωρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση «η παρακάτω έρευνα γίνεται στα πλαίσια κατανόησης του τρόπου κίνησης πεζών και οχημάτων στον οικισμό της Παλαιόχωρας. Το αποτέλεσμα της καταγραφής θα χρησιμοποιηθεί με σκοπό τον καλύτερο σχεδιασμό και τη διαχείριση της κυκλοφορίας του κεντρικού τμήματος του οικισμού.

Το φυσικό τοπίο, το κοσμοπολίτικο μικροκλίμα και η ευνοϊκή γεωγραφική θέση της Παλαιόχωρας την καθιστούν ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς μεγάλου αριθμού επισκεπτών καθ ́ όλη τη διάρκεια του χρόνου με αποκορύφωμα τους θερινούς μήνες. Ο αυξημένος αριθμός επισκεπτών και οχημάτων έχει ως αποτέλεσμα την υπερφόρτωση του κυκλοφοριακού δικτύου και την παρεμπόδιση της κίνησης όχι μόνο οχημάτων αλλά και πεζών.

Η μελλοντική σύνδεση με όμορες περιοχές (Χρυσοσκαλίτισσα, Άνυδροι μέσω περιφερειακού κ.α.), θα πολλαπλασιάσει το φορτίο οχημάτων γεγονός που καθιστά αναγκαία την κυκλοφοριακή μελέτη.»

Ελληνικά

https://forms.gle/Qm8ndeaybwdqvy1K6

English

https://forms.gle/5JyWqzLKF5z7drVXA

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook