Οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) έχουν ανοίξει αμέτρητες νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους σε όλο τον κόσμο. Η τεχνητή νοημοσύνη παρέχει βαθιές γνώσεις όπως ποτέ πριν, και συμβάλλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας πολλών επιχειρηματικών διαδικασιών. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας με μια επιχείρηση ενός ατόμου είτε υπεύθυνος για πολλούς υπαλλήλους, υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να βελτιώσουν τις δραστηριότητές σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα 10 καλύτερα εργαλεία AI για επιχειρήσεις:

  1. Pictory

Το Pictory είναι μια εφαρμογή δημιουργίας βίντεο AI που με δυνατότητα εύκολης δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο υψηλής ποιότητας. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του εργαλείου είναι ότι δεν χρειάζεστε εμπειρία στην επεξεργασία ή το σχεδιασμό βίντεο.

Αρχικά ο χρήστης παρέχει σενάριο ή κείμενο, το οποίο θα χρησιμεύσει ως βάση για το περιεχόμενο. Για παράδειγμα, το Pictory μπορεί να μετατρέψει ανάρτηση ιστολογίου σε συναρπαστικό βίντεο που θα χρησιμοποιηθεί για μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ιστότοπό. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο για bloggers και εταιρείες. Δεδομένου ότι βασίζεται στο cloud, λειτουργεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Το Pictory επιτρέπει εύκολη δημιουργία βίντεο από κείμενο, το οποίο είναι τέλειο για επεξεργασία διαδικτυακών σεμιναρίων, podcast, εγγραφών με ζουμ και πολλά άλλα. Είναι απλό στη χρήση και διαρκεί λίγα λεπτά πριν δημιουργήσει επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Pictory είναι ότι επιτρέπει την  δημιουργία κλιπ, κάτι που αποδεικνύεται χρήσιμο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν τρέιλερ ή να μοιραστούν σύντομα κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από αυτές τις εξαιρετικές λειτουργίες, επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία υπότιτλων και αυτόματη δημιουργία περιλήψεων βίντεο.

  1. Jasper

Πολλοί αναγνωρίζουν το Jasper ως τον καλύτερο γενικό βοηθό γραφής τεχνητής νοημοσύνης, που ηγείται της αγοράς με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και την ποιότητά του. Πρώτα παρέχονται λέξεις-κλειδιά, τις οποίες αναλύειτ ο Jasper πριν δημιουργήσει φράσεις, παραγράφους ή έγγραφα με βάση το θέμα και τον τόνο της φωνής. Είναι σε θέση να παράγει ένα άρθρο 1.500 λέξεων σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Η πλατφόρμα διαθέτει περισσότερα από 50 πρότυπα δημιουργίας περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων ιστολογίου, email, αντιγράφων μάρκετινγκ, δημιουργίας διαφημίσεων Facebook, δημιουργίας διαφημίσεων Google, τίτλου και περιγραφής μεταδεδομένων, δελτίο τύπου και πολλά άλλα. Διαθέτει περισσότερες από 11.000 δωρεάν γραμματοσειρές και 2.500 κατηγορίες στυλ γραφής

  1. Murf

Στην κορυφή της λίστας των καλύτερων εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για τις επιχειρήσεις είναι η γεννήτρια ομιλίας κειμένου Murf, η οποία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και εντυπωσιακές γεννήτριες φωνής AI στην αγορά. Το Murf δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να μετατρέψει κείμενο σε ομιλία, φωνητικές εντολές και υπαγορεύσεις και χρησιμοποιείται από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών, όπως προγραμματιστές, podcasters, εκπαιδευτικούς και στελέχη επιχειρήσεων.

Το Murf προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής για την δημιουργία φωνής με φυσικό ήχο. Έχει μια ποικιλία από επιλέξιμες φωνές και διαλέκτους, καθώς και μια εύχρηστη διεπαφή.

Η γεννήτρια κειμένου σε ομιλία παρέχει στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο στούντιο φωνής AI που περιλαμβάνει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας βίντεο με φωνή. Υπάρχουν πάνω από 100 φωνές τεχνητής νοημοσύνης από 15 γλώσσες και υπάρχουν προτιμήσεις όπως Ομιλητής, Διάλεκτος/Τρόπος ομιλίας, Τόνος ή Τρόπος εκφοράς.

Ένα άλλο κορυφαίο χαρακτηριστικό που προσφέρει η Murf είναι η αλλαγή φωνής, η οποία επιτρέπει ηχογράφηση χωρίς τη φωνή του χρήστη. Οι φωνές που προσφέρονται από το Murf μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ανάλογα με τον τόνο, την ταχύτητα και την ένταση. Μπορείτε να προστεθούν παύσεις και έμφαση ή να γίνει αλλαγή προφοράς. Προσφέρει μεγάλη βιβλιοθήκη που προσφέρει περισσότερες από 100 φωνές AI σε διάφορες γλώσσες.

  1. HitPaw Photo Enhancer

Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα εργαλεία εικόνας και βελτίωσης της κλίμακας AI είναι το HitPaw. Αυτός είναι ο καλύτερος ενισχυτής εικόνας AI για να κάνει τις εικόνες λιγότερο θολές και να μεγεθύνει τις εικόνες χωρίς απώλεια ποιότητας.

Αυτό το εργαλείο βελτίωσης φωτογραφιών Pro-level διορθώνει τέλεια τις θολές φωτογραφίες και τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Η πλατφόρμα προσφέρει ακόμη και τεχνολογία για να ξαναζωντανέψει παλιές φωτογραφίες, ο βελτιωτής προσώπου AI παρέχει ένα μοντέλο προσώπου για να κάνει το πρόσωπό σας άψογο και να χρωματίζει ασπρόμαυρες εικόνες για να ζωντανέψει παλιές φωτογραφίες με ένα κλικ.

https://youtube.com/watch?v=H8j6KxnX-_Q%3Ffeature%3Doembed

Το εργαλείο denoise μπορεί να αφαιρέσει αυτόματα το «θόρυβο» από εικόνες υψηλού ISO και χαμηλού φωτισμού με ισχυρή τεχνολογία μείωσης θορύβου AI και κάνει επίσης πιο καθαρή την εικόνα κινουμένων σχεδίων.

Η πιο εύκολη προσέγγιση είναι η χρήση του γενικού μοντέλου για βελτίωση πραγματικών εικόνων, όπως τοπία και κτίρια. Αυτή η ευκρίνεια AI μπορεί επίσης να αναβαθμίσει την ποιότητα των εικόνων για να κάνει τα ζώα ή τα λουλούδια πιο καθαρά.

  1. Synthesys

Στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες γεννήτριες βίντεο AI είναι η Synthesys, η οποία είναι κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη αλγορίθμων για μετατροπή κειμένου σε φωνή και βίντεο για εμπορική χρήση. Το Synthesys στοχεύει να βοηθάει στην βελτίωση του περιεχομένου βίντεο, όπως επεξηγηματικά βίντεο και εκπαιδευτικά προϊόντα, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Η εταιρεία βασίζεται στην τεχνολογία Synthesys Text-to-Video (TTV) για να μετατρέψει τα σενάρια σε δυναμικές παρουσιάσεις μέσων.

Οι δημιουργοί και οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Synthesys για να δημιουργήσουν βίντεο με τεχνολογία βίντεο AI με συγχρονισμό χειλιών. Δεν χρειάζονται κάμερες ή κινηματογραφικά συνεργεία. Το μόνο χρειάζεται είναι η επιλογή avatar και η πληκτρολόγηση σεναρίου σε μία από τις 140+ διαθέσιμες γλώσσες και το εργαλείο θα παράγει ένα βίντεο υψηλής ποιότητας.

Το εργαλείο προσφέρει 69 πραγματικά «Humatars» (ανθρώπινα  avatars) και μια τράπεζα φωνής 254 μοναδικών στυλ. Προσφέρει επίσης πλήρη προσαρμογή, μια εύχρηστη διεπαφή για επεξεργασία και απόδοση και έξοδο υψηλής ανάλυσης.

  1. Lovo.ai

Το Lovo.ai είναι μια βραβευμένη πλατφόρμα παραγωγής φωνής και μετατροπής κειμένου σε ομιλία που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη. Είναι μια από τις πιο ισχυρές και εύκολες πλατφόρμες στη χρήση που παράγει φωνές που μοιάζουν με πραγματική ανθρώπινη φωνή.

Η Lovo.ai έχει παράσχει ένα ευρύ φάσμα φωνών, εξυπηρετώντας πολλούς κλάδους, όπως ψυχαγωγία, τραπεζική, εκπαίδευση, παιχνίδια, ντοκιμαντέρ, ειδήσεις κ.λπ., βελτιώνοντας συνεχώς τα μοντέλα σύνθεσης φωνής. Εξαιτίας αυτού, το Lovo.ai έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από αξιόλογους οργανισμούς σε παγκόσμια κλίμακα, κάνοντας τους να ξεχωρίζουν ως καινοτόμο στον τομέα της σύνθεσης φωνής.

Η LOVO κυκλοφόρησε πρόσφατα το Genny, μια νέας γενιάς γεννήτρια φωνής AI εξοπλισμένη με δυνατότητες επεξεργασίας κειμένου σε ομιλία και βίντεο. Μπορεί να παράγει ανθρώπινες φωνές με εκπληκτική ποιότητα και οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν ταυτόχρονα να επεξεργάζονται το βίντεό τους.

Το Genny επιτρέπει επιλογή από περισσότερες από 500 φωνές AI σε 20+ συναισθήματα και 150+ γλώσσες. Οι φωνές είναι φωνές επαγγελματικής ποιότητας που ακούγονται σαν ανθρώπινες και ρεαλιστικές. Παρέχει πρόγραμμα επεξεργασίας προφοράς, έμφασης, και ταχύτητας και ελέγχου του τόνου. Έχει την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη φωνών στον κόσμο με περισσότερες από 500+ φωνές AI

  1. Images.ai

Είναι το πρώτο από τα πολλά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που θα κυκλοφορήσει από την ομάδα unite.ai. Χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία σταθερής διάχυσης ανοιχτού κώδικα για να προσφέρει παραγωγή τέχνης AI.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστικούς ιστότοπους που προσφέρουν σταθερές λύσεις διάχυσης – ο ιστότοπος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι κατασκευαστές υπόσχονται διαρκή αναβάθμιση του καθώς η ομάδα επεκτείνεται και θα συνεχίσει να προσθέτει πόρους και να βελτιστοποιεί τους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης που τοποθετούνται πάνω σε αυτό το λογισμικό.

Η διαδικασία είναι απλή – από τον ιστότοπο γίνεται επιλογή από 5 διαφορετικές διαστάσεις εικόνας, και εισαγωγή του όρου αναζήτησης και ως δια μαγείας ο ιστότοπος δημιουργεί αυτόματα εικόνες.

  1. Fireflies

Το Fireflies είναι ένας βοηθός συνάντησης AI που χρησιμοποιεί το NLP για να εξαλείψει την ανάγκη λήψης σημειώσεων κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης. Εγγράφει, μεταγράφει και αναζητεί εύκολα φωνητικές συνομιλίες σε μια εύχρηστη πλατφόρμα. Ο χρήστης μπορεί να καταγράψει

άμεσα συσκέψεις σε οποιαδήποτε πλατφόρμα web-conferencing. Είναι εύκολο να ενσωματωθεί το Fireflies σε διαδικτυακές συσκέψεις σας για ηχογράφηση και μοίρασμα συνομιλιών.

https://youtube.com/watch?v=wNI5wMkxy84%3Fstart%3D1%26feature%3Doembed

Το Fireflies μπορούν να μεταγράψουν ζωντανές συσκέψεις ή αρχεία ήχου. Η εργασία σε ομάδες γίνεται μια απρόσκοπτη διαδικασία, προσθήκη σχολίων ή συγκεκριμένων τμημάτων κλήσεων για γρήγορη συνεργασία με συνεργάτες σε σημαντικές στιγμές συνομιλιών.

Το καλύτερο μέρος μπορεί να είναι η λειτουργία αναζήτησης, καθώς δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε μια ωριαία κλήση σε λιγότερο από 5 λεπτά. Αναζήτηση σε διαδραστικά στοιχεία και άλλα σημαντικά σημεία. Παρέχει επέκταση Chrome για λήψη συσκέψεων και κλήσεων απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης. Προσφέρει εγγενείς ενσωματώσεις σε τηλεφωνητές, Zapier ή API για επεξεργασία ήχου και κλήσεων.

  1. Speechify

Το Speechify μπορεί να μετατρέψει κείμενο οποιαδήποτε μορφής σε ομιλία με φυσικό ήχο. Με βάση τον ιστό, η πλατφόρμα μπορεί να λαμβάνει PDF, email, έγγραφα ή άρθρα και να τα μετατρέπει σε ήχο που μπορεί να ακούγεται αντί να διαβάζεται. Το εργαλείο δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την ταχύτητα ανάγνωσης και διαθέτει πάνω από 30 φωνές με φυσικό ήχο.

Το λογισμικό είναι έξυπνο και μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερες από 15 διαφορετικές γλώσσες κατά την επεξεργασία κειμένου και μπορεί να μετατρέψει απρόσκοπτα το σαρωμένο τυπωμένο κείμενο σε καθαρά ηχητικό ήχο.

  1. Reply.io

Το Reply είναι συνολική πλατφόρμα πωλήσεων για τη δημιουργία νέων ευκαιριών σε κλίμακα, διατηρώντας παράλληλα κάθε σημείο επαφής σε προσωπικό επίπεδο.

Το Jason AI είναι ένας προσωπικός βοηθός που υποστηρίζεται από το ChatGPT για να ρυθμίζει ακολουθίες προσέγγισης, να χειρίζεται απαντήσεις υποψήφιων και να κανονίζει συναντήσεις. Η πλατφόρμα επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή φίλτρων για για στόχευση των πιθανότερων πελατών για προϊόντα ή υπηρεσίες.

Το Jason AI δημιουργεί ακολουθίες με το αρχικό email, τις επόμενες ενέργειες και τις κοινωνικές πινελιές, ενώ προτείνει άλλα κανάλια για προσέγγιση υποψήφιων πελατών.

Ένα άλλο εργαλείο είναι ότι το AI Assistant API είναι πλήρως συμβατό με άλλα Reply API.

ot.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook