Η María Ignacia Celedón, η οποία ήταν γνωστή ως Maru Rockets στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πέθανε όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο μετωπικά στη διαδρομή 9 στην περιοχή Punta Arenas της Χιλής.

Η σύγκρουση προκλήθηκε, εν μέρει, από πάγο στο οδόστρωμα και η ταχύτητα πιστεύεται επίσης ότι ήταν ένας παράγοντας, ανέφερε το El Desconcierto Chile .

Η Celedón και τα τέσσερα άτομα στο άλλο αυτοκίνητο, πέθαναν στο σημείο, σύμφωνα με το πρακτορείο. Ο οδηγός ταξί πέθανε καθοδόν για το νοσοκομείο, σύμφωνα με το BolaVIP.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο φίλοι της 28χρονης gamer που επέβαιναν επίσης στο ταξί. Και οι δύο είναι επίσης streamers gaming. Ο φίλος της Ignacio Carrasco, γνωστός ως Dime Nacho στα social media, και ο φίλος της Shin Yang, γνωστός ως Shinipan, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Οι τρεις φίλοι είχαν πάει σε ένα ταξίδι στην Παταγονία και πήραν το ταξί στο αεροδρόμιο για να πάνε πίσω στο Σαντιάγο.

Η Celedón — η οποία είχε περισσότερους από 13.000 ακόλουθους στο Instagram και 21.500 οπαδούς TikTok πριν από τον θάνατό της, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Χιλής με πτυχίο κινηματογράφου και εμφανιζόταν συχνά στο Nexoplay, το κανάλι της Λατινικής Αμερικής για περιεχόμενο βιντεοπαιχνιδιών.

Η παίκτρια απέκτησε δημοτικότητα παίζοντας το βιντεοπαιχνίδι Valorant το οποίο έκανε streaming στο YouTube προτού μετακομίσει στον ιστότοπο ροής Twitch.

enikos.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook