Στα ίχνη του δολοφόνου της 55χρονης Ν. Μ. η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) στο σπίτι της, στην οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως ο ανιψιός είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας. Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος, στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί και για τη δολοφονία της μητέρας του η οποία είχε βρει μαρτυρικό θάνατο έπειτα από άγρια ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που χειρίζονται την υπόθεση φέρονται να εντόπισαν στοιχεία σε υλικό που συλλέχθηκε από κάμερες ασφαλείας τα οποία κατέδειξαν την εμποκή του 35χρονου.

Το τοπικό μέσο tempo24.news μετέδωσε πως το υλικό από τις κάμερες δείχνει τον ανιψιό της γυναίκας να βγαίνει από το σπίτι της το χρονικό διάστημα που τελέστηκε η δολοφονία φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Στη συνέχεια ο ύποπτος φέρεται να πετά δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμάτων της περιοχής, ενώ παίρνει μαζί του ακόμη μία φεύγοντας την οποία πετά σε άλλο κάδο στο κέντρο της Πάτρας.

Πώς εντοπίστηκε

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή ύποπτο και τον αναζητούσαν.

Οι υποψίες σε βάρος του προέκυπταν από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του και αδελφής της 55χρονης.

Η κατηγορία που τότε είχε αντιμετωπίσει είχε μετατραπεί λόγω καταθέσεων συγγενικών του προσώπων και έτσι απελευθερώθηκε.

Από την αρχή λοιπόν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έψαχναν κάθε σημείο όπου πιθανόν να βρισκόταν.

Όταν διαπίστωσαν πως είχε, λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια, αναχωρήσει με υπεραστικό λεωφορείο κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην Κόρινθο αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, προερχόμενα ως επί το πλείστον από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι κατάφεραν να τον προσαγάγουν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και ανακρίνεται.

Αρνείται την κατηγορία

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες “πηγές” τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook