Έναν άνευ προηγουμένου εμπαιγμό υφίσταται από τη ΔΕΔΔΗΕ εδώ και περίπου τρεις μήνες ένας Χανιώτης.

Ο κ. Γιώργος Σφακιανάκης προχώρησε σε μια επένδυση με 4 ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Σαρακήνικο της Γαύδου, διαθέτοντας όπως ο ίδιος βεβαιώνει όλες τις απαραίτητες άδειες και τα απαιτούμενα έγγραφα.

Αφού ανακαίνισε και διαμόρφωσε τα δωμάτια έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν μια αξιοπρεπή διαμονή σε όποιον θέλει να επισκεφθεί το νησί, απευθύνθηκε στη ΔΕΔΔΗΕ για να συνδέσουν το ακίνητο με ηλεκτρικό ρεύμα.

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει στο flashnews.gr, για να κάνει τη σύνδεση η ΔΕΔΔΗΕ, του ζήτησε να πληρώσει περίπου 13.600 ευρώ καθώς χρειάζονταν να τοποθετηθούν στύλοι.

Επειδή ο κ. Σφακιανάκης ήθελε να προχωρήσει με την επένδυσή του, έδωσε το ποσό στη ΔΕΔΔΗΕ και κανόνισε μάλιστα και τη μεταφορά με το καράβι για να μεταβεί το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ στη Γαύδο άμεσα.

Προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι στο νησί έφτασε συνεργείο 2 μόλις ατόμων φέρνοντας μαζί τους περίπου 7 κολώνες. Εκείνη την περίοδο επρόκειτο να εκτελεστούν από τη ΔΕΔΔΗΕ, 4 έργα εκ των οποίων τα τρία ήταν μικρά και το ένα – που αφορούσε στο ακίνητο του κ. Σφακιανάκη – ήταν το μεγάλο. Οι εργάτες τον ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορούσαν εκείνη τη φορά να ασχοληθούν με το δικό του έργο γιατί επρόκειτο για μεγάλη δουλειά για την οποία απαιτούνταν περισσότεροι εργάτες.

Ο ίδιος επιδεικνύοντας τεράστια υπομονή κανόνισε ώστε να πάει και πάλι το συνεργείο στη Γαύδο άλλη ημέρα φροντίζοντας μάλιστα να εξασφαλίσει τη μεταφορά τους με καράβι. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο flashnews.gr δεν εμφανίστηκαν καν ούτε εκείνη την ημέρα, ούτε κάποια άλλη.

Επειδή ωστόσο η επιχείρηση δεν μπορούσε να περιμένει, αναγκάστηκε ο άνθρωπος να δώσει επιπλέον 10.000 ευρώ για αγορά γεννήτριας συν το πετρέλαιο που χρειάζεται για να λειτουργήσει.

Του έστειλαν λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς να έχει καν ρεύμα!

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι όχι μόνο πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό στη ΔΕΔΔΗΕ (13.600) για το έργο τοποθέτησης στύλων και σύνδεσης με ρεύμα, κάτι που δεν έγινε ποτέ όπως λέει, όχι μόνο ταλαιπωρήθηκε και περίμενε πότε θα έρθουν οι εργάτες να κάνουν τη σύνδεση, όχι μόνο πλήρωσε επιπλέον 10.000 ευρώ για να πάρει γεννήτρια και πετρέλαιο, αλλά τώρα καλείται να πληρώσει και… λογαριασμό της ΔΕΗ για το περί ου ο λόγος ακίνητο στο Σαρακήνικο!

Χωρίς να έχει ρεύμα, χωρίς να έχει μπει ένα καλώδιο και χωρίς να έχουν καν τοποθετηθεί στύλοι, η ΔΕΗ έστειλε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, λογαριασμό ρεύματος 350 ευρώ στον κ. Σφακιανάκη! Χωρίς να υπάρχει ρεύμα!

Και όλα αυτά τη στιγμή που ήλπιζε να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις τη θερινή σεζόν που ήδη όπως έχει φανεί είναι δύσκολη για τον τουριστικό τομέα.

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook