Αγανακτισμένοι είναι οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου αοπ τα έργα στο δίκτυο αποχέτευσης της περιοχής τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί αν και η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει. Ο παραλιακός δρόμος της περιοχής θυμίζει εργοτάξιο, αφού τα μηχανήματα της ΔΕΥΑΧ δουλεύουν πυρετωδώς, αλλά σε λάθος εποχή!

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποί της Δημοτικής επιχείρησης τονίζουν πως επρόκειτο για έργα τα οποία λόγω ΕΣΠΑ έχουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, άρα δεν ήταν δυνατόν να μετατεθούν ή να ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Ωστόσο οι επαγγελματίες της Σταλίδας βλέπουν πως στην έναρξη της τουριστικής περιόδου υποδέχονται τους πρώτους -έστω και λιγοστούς- τουρίστες κάτω από αυτές τις συνθήκες οι οποίες δεν τιμούν τη Δημοτική Αρχή. Την ίδια ώρα ξένοι επισκέπτες που πραγματοποιούν τις διακοπές τους στην περιοχή δείχνουν κατανόηση αφού μιλώντας στο flashnews τονίζουν πως είναι ακόμα νωρίς για να είναι όλα έτοιμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε μικρή απόσταση απο το εργοτάξιο της παραλιακής στη Σταλίδα, λάμβανε χώρα ημερίδα του Δήμου Χερσονήσου για την βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook