Σε οργανωμένα εργαστήρια συσκευασίας ναρκωτικών που προμηθευόταν από την Αθήνα, είχε μετατρέψει τα δυο σπίτια του στη Χαλκίδα ένας 58χρονος στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες μεθαδόνης, ηρωίνης και χαπιών, καθώς και όπλα.

 Ο διακινητής είχε στην κατοχή του οκτώ ολόκληρα… λίτρα από διάλυμα μεθαδόνης συσκευασμένα σε 200 φιαλίδια, αλλά και 974 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων μαζί με μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 21 γραμμαρίων! Η ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και διάφορα υλικά για την συσκευασία που βρέθηκαν σε ένα από τα σπίτια του, έσβησαν και την τελευταία αμφιβολία για το αν πωλούσε ή όχι τις ουσίες που βρέθηκαν.

 Στην κατοχή του 58χρονου, που βρισκόταν επί μέρες υπό διακριτική παρακολούθηση, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν ακόμη ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια στη γεμιστήρα, ένα πτυσσόμενο και τέσσερα κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να εντοπιστούν οι προμηθευτές, αλλά και οι πελάτες του. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook