Βασίλης Φουντουλάκης Βασίλης
Φουντουλάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 45χρονος τουρίστας που τραυματίστηκε σοβαρά στο φαράγγι της Σαμαριάς, μετά την κατολίσθηση βράχου (όταν και έγινε σεισμός κοντά στη Σούγια) μεταφέρθηκε από τα Χανιά και το νοσοκομείο Χανίων στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, με ισπανικό αεροπλάνο-ασθενοφόρο, ώστε να συνεχιστεί σε εκεί νοσοκομείο, η νοσηλεία του.

Οι πληροφορίες πάντως του Flashnews.gr αναφέρουν ότι η κατάσταση του 45χρονου παραμένει ιδιαιτέρως κρίσιμη και σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι 45χρονος Ισπανός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά όταν μετά από τον σεισμό στη Σούγια πριν από μία εβδομάδα περίπου, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από κατολίσθηση βράχου στο φαράγγι. Μάλιστα, οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του περιπατητή, το οποίο ακρωτηριάστηκε από το ύψος του μηρού, ενώ ο άτυχος άνδρας κατά τον τραυματισμό του και μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έχασε πολύ αίμα, γεγονός που δυσχεραίνει, ακόμα και τώρα, την κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι για λόγους ασφαλείας και από την ημέρα που έγινε το συμβάν έως και αύριο (τουλάχιστον) το φαράγγι Σαμαριάς παραμένει κλειστό και πλέον αναμένεται νεότερη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook