Σχολίασα προχτές για το θέμα με τους θεατές. Ε, αυτό το ματς θα γίνει χωρίς θεατές και μέχρι νεωτέρας όπως ανακοινώθηκε, το «Αζάδι» θα είναι άδειο διότι έχουν παρουσιαστεί θέματα… ασφάλειας, μόνο που δεν επιλύονται εδώ και μήνες.

Αυτό είναι το μουντομπάσκετ κανάλι

Οι γηπεδούχοι κάνουν ακόμα προσθήκες στο ρόστερ τους, όχι κατ΄ ανάγκη ποιοτικές γιατί ρευστό δεν περισσεύει για παίκτες αξίας στα φορ που την ενδιαφέρει περισσότερο. Φτιάχνει όμως ανταγωνιστική ομάδα και για το πρωτάθλημα αλλά και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφώς και δεν έχει ρολάρει ακόμα, αλλά είναι σε καλό δρόμο. Έκανε το 2/2 με σκορ 1-0, δείγμα των δυσκολιών που συναντά ακόμα, αλλά θεωρώ βέβαιο πως θα πάει καλά. Το διπλό που έβγαλε μέσα στο Ταμπρίζ με την Τρακτόρ Σαζί δεν ήταν εύκολο. Όμως της έκατσε μία φάση και πήρε το ματς, δείγμα της τεράστιας εμπειρίας που έχει.

Την Ζομπ Αχάν την παρουσίασα πριν από λίγες μέρες. Έχει νεανικό ρόστερ καθότι δεν της είχε επιτραπεί να κάνει μεταγραφές μέχρι να εξοφλήσει χρέη. Το κατάφερε πριν λίγες μέρες οπότε τώρα άρχισε να εντάσσει παίκτες στο ρόστερ της. Ωστόσο οι νεαροί που ήδη διαθέτει, είναι ταλαντούχοι, πολύ πεισματάρηδες και προφανώς απέναντι σε ομάδα μεγέθους Περσέπολις, θα προσπαθήσουν να δείξουν την αξία τους και να παίξουν στα «κόκκινα». Στο ματς με την Σεπαχάν εντός που έχασαν με 2-0, ήταν καλοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έδειξαν να μένουν από δυνάμεις. Η Ζομπ Αχάν πάει στο ματς με μία σοβαρή απουσία, αυτή του αμυντικού Καμάλ, τέως αρχηγού της Περσέπολις.

Εύκολα, δύσκολα περιμένω τους γηπεδούχους να κάνουν το 3/3. Θα πιέσουν και θα μονοπώλησαν την κατοχή. Επιλέγω και το Under 3,5 διότι ως τώρα η Περσπολίς ζορίζεται στο σκοράρισμα αφού πρέπει να δημιουργήσει πολλές φάσεις για να βρει δίχτυα. Ελπίζω ταυτόχρονα η Ζομπ Αχάν να μην συνεισφέρει στο σκοράρισμα, κάτι που επαληθεύεται και από την προϊστορία.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook