Κωνσταντίνος Συλιγάρδος Κωνσταντίνος
Συλιγάρδος

Το να συλλαμβάνεις εμπρηστές και οι δικαστές ερμηνεύοντας τον νόμο να τους αφήνουν ελεύθερους είναι πρόκληση,ντροπή και ηθική αυτουργία για την συνέχεια. Στον Αυλώνα ο συλληφθής λέει έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δηλαδή θα αφεθεί ελεύθερος σε απόλυτη μετάφραση. Ο εμπρηστής στο Μάτι είναι ακόμα ελεύθερος.

Πως περιμένετε να μπει τάξη;

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία ο εμπρηστής θα είχε άλλη τύχη…αλλά άντε πες το σε δικαιωματιστές κλπ παρατράγουδα… Και δεν εννοώ ούτε να τον κάψεις ζωντανό ούτε να τον γδάρεις… Δυστυχώς έτσι κράτος δεν φτιάχνεται… Δυστυχώς θα συνεχίσουμε τον ίδιο «χορό» αφού το «βιολί» δεν θα αλλάξει! Απλά μην μας κουράζετε με τα όσα βλέπω και δημοσιεύετε εδώ μέσα ως κλαίουσες που τάχα μου τάχα μου δεν αντέχετε την καταστροφή και τον πόνο,αλλά αντέχετε τις πολιτικές επιλογές,γιατί απλά στα μάτια σκεπτόμενων είστε off side.

Δεν λέω,από κροκοδείλια δάκρυα καλά το πάτε. Τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα όμως,δεν λύνονται με δακρύβρεχτες αναφορές ούτε με το να κουνάς δάχτυλα και να γράφεις την λυπημένη άποψη σου στο fb.

Πρέπει να είσαι αποφασιστικός,γενναίος, ουσιαστικός και γρήγορος στην απόφαση και την υλοποίηση. Τα υπόλοιπα είναι λόγια ν´ αγαπιόμαστε!

Να αναφέρω επίσης ότι δεν με καλύπτουν οι δηλώσεις από κανένα πολιτικό αρχηγό και λοιπούς πολιτικούς παράγοντες απ όλα τα κόμματα.

Δεν είδα όμως προτάσεις αντιμετώπισης πέρα από τα γνωστά μικροπολιτικά «σάλια» για προσλήψεις πυροσβεστών,αγορές και συμβάσεις πυροσβεστικών μέσων και άλλες πολλές μπούρδες σε ανούσιες εκθέσεις ιδεών, απ όλους ανεξαιρέτως,στην προσπάθεια να αλιεύσουν ψήφους.

Το θέμα συνεπώς είναι να αποτρέψεις την πυρκαγιά πριν «μπει»και όχι να κυνηγάς να την σβήσεις αφού σε κάψει. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτά που σας γράφουν τα παιδάκια που έχετε για συμβούλους επικοινωνίας που είναι μακρυά όμως από την πραγματικότητα και την ουσία του προβλήματος. Μέχρι να το καταλάβετε ότι δεν προσφέρετε απολύτως τίποτα,θα καιγόμαστε…

Καληνύχτα σας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook