Διαφωνία προέκυψε ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Πρωινό Mou», με αφορμή την επίσκεψη του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha δήλωσε πως εκνευρίζεται όταν βλέπει συνεχώς τον εαυτό του στα περιοδικά, προσθέτοντας ωστόσο πως, από την άλλη, ένας δημοσιογράφος δεν πρέπει να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον κι έτσι πρέπει να βγαίνει για να μαθαίνει τι γίνεται στον κόσμο.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο «Πρωινό Mou», ο συνεργάτης της εκπομπής, Τάσος Θεοδώρου είπε: «Άρα, σύμφωνα με τον κύριο Σρόιτερ, δεν υπάρχει μια μέση λύση. Ή κλείνεσαι στο σπίτι ή βγαίνεις κάθε βράδυ!» άποψη που εκνεύρισε την Φαίη Σκορδά, η οποία αντέδρασε αμέσως: «Αχ, Τάσο, σε παρακαλώ! Από πού κι ως πού λες ότι ένας άνθρωπος βγαίνει κάθε βράδυ; Επειδή έχουν υπάρξει δυο-τρεις φωτογραφίες στα περιοδικά; Πώς το λες; Δεν είπε αυτό. Μάλλον δεν ακούς καλά! Είπε ότι δεν μπορείς επειδή κάνεις ένα δελτίο ειδήσεων κι έχεις ένα σοβαρό προφίλ να είσαι σοβαροφανής και να ζεις μια αποστειρωμένη ζωή. Πρέπει να βγεις και να ξέρεις τι συμβαίνει στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό όταν κάποιος λέει κάτι και ένας άλλος από μόνος του προσθέτει λέξεις τις οποίες δεν έχει πει ποτέ! Είπε \”κάθε βράδυ\” και δεν το ακούσαμε εμείς;».

Ωστόσο, ο Τάσος Θεοδώρου επέμεινε σχετικά με τον Αντώνη Σρόιτερ: «Aν σε ενοχλεί το να σε φωτογραφίζουν, όπως είπε, δεν πηγαίνεις σε μέρη που υπάρχουν φωτογράφοι ή σε μπουζούκια. (…) Αν θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Είτε είσαι με τη σύντροφό σου, τα παιδιά σου, είτε με την οικογένειά σου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook